Fifa 98

Rozmowy na temat gier.
JEŻELI MASZ PROBLEM Z GRAMI TO PISZ W DZIALE POMOC

Moderator: RayNor

delpiero12
Prawie aktywny użytkownik
Posts: 38
Joined: Sun 30 Oct, 2005

Fifa 98

Post by delpiero12 » Sat 01 Apr, 2006

Mam problem. Mam fife 98 na płytce. i chce wgrać na dysk. ok wgrałem. uruchamiam gierke. 1 stronka się pokazuje a za chwilę wyskakuje błąd i wychodzi z gry :[ nie wiecie przypadkiem o co biega?? z płytki normalnie chodzi ale się nie da zapisać gry ;( Pomóżcie

User avatar
Luke el Luke
Partyjny :-)
Posts: 85
Joined: Mon 19 Dec, 2005
Location: Z kompa

Post by Luke el Luke » Sun 02 Apr, 2006

Coz.....Plytki ze starszymi grami mają taki zwyczaj......a czy pokazuje sie okno rozdzielczosci??Jesali tak wybierz najlepiej 800x600

User avatar
mareckuss
Przypał
Posts: 1030
Joined: Wed 14 Sep, 2005
Location: South of Poznań & Funny WarSaw

Post by mareckuss » Sun 02 Apr, 2006

Napisz moze jak brzmi ten komunikat o bledzie.
Coz.....Plytki ze starszymi grami mają taki zwyczaj......a czy pokazuje sie okno rozdzielczosci??Jesali tak wybierz najlepiej 800x600
Akurat FIFA '98 dziala tylko w rozdzielczosci 640x480. I jezeli nie ma sie patcha na D3D to pozostaje tryb software (lub glide-wrapper).

delpiero12
Prawie aktywny użytkownik
Posts: 38
Joined: Sun 30 Oct, 2005

Post by delpiero12 » Sun 02 Apr, 2006

czyli co mam zrobić??

szyderca
Prawie aktywny użytkownik
Posts: 39
Joined: Fri 05 May, 2006
Location: Stalowa Wola

Post by szyderca » Fri 05 May, 2006

miałem kiedyś ten sam problem (z zapisywaniem) ale wtedy miałem tylko jeden napęd w kompie. nie znałem się jeszcze ni ch** wtedy na kompach, ale domyślam się, że mój cd-rom połączony był jako slave normalnie z dyskiem. teraz mam 2 cd-romy i 2 dyski. i właśnie jak wkładam do napędu master to wszystko działa jak należy, a jeżeli włożę do slave to nie chce gry uruchomić, bo czepia sie, że niby płytki nie ma w napędzie. masz 2 napędy CD w kompie? jeśli tak, to wystarczy dać płytkę do mastera. a jeśli masz tylko 1 cd-rom i 1 dysk to może połącz osobno dysk (osobnym złączem jako pojedynczy napęd, przestaw odpowiednio zworkę itp.) i co-rom tak samo. może to pomoże...

[ Dodano: Pią 05 Maj, 2006 ]
aha. jeszcze jakby to nie pomogło, to w każdej chwili możesz sobie wgrać całą płytke na kompa np. za pomocą programu virtual cd-rom. wtedy powinno działać na 100%, z tym, że tracisz ok 600MB wolnego miejsca...

delpiero12
Prawie aktywny użytkownik
Posts: 38
Joined: Sun 30 Oct, 2005

Post by delpiero12 » Fri 05 May, 2006

ok ja już sobie poradziłem sam z tym problemem teraz chodzi prawie jak należy. Prawie robi wielką różnicę :P

pejson
Oglądacz
Posts: 9
Joined: Sun 21 May, 2006

Post by pejson » Mon 22 May, 2006

ja se sciongnelem fife98 i bez problemow rzadnych poczekalem se 30min i juz sie sciongnelo

klaudek12
Prawie aktywny użytkownik
Posts: 15
Joined: Sun 16 Jul, 2006

Post by klaudek12 » Mon 17 Jul, 2006

wes sciagni lepijej fife 06 hyba sze ci niepujdzie

User avatar
Growlithe
Poeta
Posts: 756
Joined: Fri 30 Dec, 2005
Location: z kątomierza
Contact:

Post by Growlithe » Mon 17 Jul, 2006

klaudek12, człoweku jak ty piszesz?? dysortografia czy inne dysmózgowie??

fifa u mnie dziala spoko
Image
Image
Image

warstwa społeczna z której wywodzi się ... - niewystarczająco niska, aby nie być jeszcze niżej :P

User avatar
marosan
~[TipS Team FG ]~
Posts: 859
Joined: Wed 06 Jul, 2005
Location: Poznań
Contact:

Post by marosan » Mon 17 Jul, 2006

nie wazne czy ma dys coś tam zamiast ściągać piraty niech weźmie sobie słownik w te swoje szkiety i zacznie go wykuwać na pamięć.

Nevariel
Poeta
Posts: 411
Joined: Fri 23 Dec, 2005
Location: Tarnowskie Góry

Post by Nevariel » Mon 17 Jul, 2006

daj mu ktoś bana bo w jeden dzień zarobił 16 bezsensownych postów to boję się myślec co będzie póżniej :\

predi17
Oglądacz
Posts: 1
Joined: Fri 04 Aug, 2006

Post by predi17 » Fri 04 Aug, 2006

Czesc potrzebuje dokladny link z gra fifa 98 i nowsze wersje :) bo umnie lsabo z angielskim i nie moge sciagnac a neta mam od kilku dni prosze o pomoc:*

haderro_pl
Oglądacz
Posts: 5
Joined: Wed 13 Dec, 2006
Location: Częstochowa

Post by haderro_pl » Wed 13 Dec, 2006

Ja mam podobną prośbę. Czy ktoś ma linka do fify 98? chętnie bym pograł a nie mam jak niestety. Nie wiem skąd ściągnąć :(
EL_HaDeRRo_PL

User avatar
Telomo
Poeta
Posts: 483
Joined: Sat 30 Sep, 2006
Location: Opole
Contact:

Post by Telomo » Sat 16 Dec, 2006

na stornie o ile sie nie myle jest (dzieci neostrady?)
odezwał sie, bzb62.neoplus.adsl.tpnet.pl :D, a fify ze strony nie sciągniesz - płaski
Last edited by Telomo on Thu 01 Jan, 1970, edited 2 times in total.
http://ja.gram.pl/Telomo

wpadki gramowiczów i o ciekawym projekcie: Future Null. Darmowy RTS w postapokaliptycznym świecie.

wdzHHH
Prawie aktywny użytkownik
Posts: 16
Joined: Fri 27 Apr, 2007

Post by wdzHHH » Wed 02 May, 2007

To ściągnij sobie Emule i pobierz ja przez ten program

Post Reply