Page 1 of 1

Avatar

Posted: Tue 25 Oct, 2005
by navi
Mam forum ale nie moge mieć avataru pisze Obrazek musi być typu .jpg, .gif lub .png

Ale mam tego typu!!

Posted: Tue 25 Oct, 2005
by Słodki
navi wrote:Mam forum ale nie moge mieć avataru pisze Obrazek musi być typu .jpg, .gif lub .png

Ale mam tego typu!!

też tak mam na jednym forum i nie wiem co robic :( :(

Posted: Tue 25 Oct, 2005
by Sloma
a ja miałem taki bezsens że był jakiś tam obrazek np. uganda i molvania.JPG a musiałem zmienić na uganda i molvania.jpg
wrsja dla niekumatych
z dużych literek musiałem zmienić na małe literki (chodzi o typ pliku)

Posted: Wed 26 Oct, 2005
by navi
Mam problem nie moge zainstalować forum!

Pisze:

Code: Select all

Wystąpił błąd przy aktualizacji bazy danych

CREATE TABLE phpbb_auth_access ( group_id mediumint(8) DEFAULT '0' NOT NULL, forum_id smallint(5) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL, auth_view tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_read tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_post tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_reply tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_edit tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_delete tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_sticky tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_announce tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_globalannounce TINYINT (1) NOT NULL, auth_vote tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_pollcreate tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_attachments tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_mod tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_download TINYINT(1) DEFAULT '0' NOT NULL, KEY group_id (group_id), KEY forum_id (forum_id) )

Table 'phpbb_auth_access' already exists
Pomocy!!

Posted: Wed 26 Oct, 2005
by plaski
fajnie że 3 wyrazy po innemu niż po polsku potrafią sparaliżować prace :D

Posted: Sun 13 Nov, 2005
by ThCluBoY
navi wrote:Mam problem nie moge zainstalować forum!

Pisze:


Kod:
Wystąpił błąd przy aktualizacji bazy danych

CREATE TABLE phpbb_auth_access ( group_id mediumint(8) DEFAULT '0' NOT NULL, forum_id smallint(5) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL, auth_view tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_read tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_post tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_reply tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_edit tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_delete tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_sticky tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_announce tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_globalannounce TINYINT (1) NOT NULL, auth_vote tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_pollcreate tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_attachments tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_mod tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_download TINYINT(1) DEFAULT '0' NOT NULL, KEY group_id (group_id), KEY forum_id (forum_id) )

Table 'phpbb_auth_access' already exists


Pomocy!!
jest napisane*
jak czegos sam zrobić nie umiesz to zostaw to... Widze że brak Ci umiejętności itp...

Posted: Sun 13 Nov, 2005
by navi
ThCluBoY wrote:
navi wrote:Mam problem nie moge zainstalować forum!

Pisze:


Kod:
Wystąpił błąd przy aktualizacji bazy danych

CREATE TABLE phpbb_auth_access ( group_id mediumint(8) DEFAULT '0' NOT NULL, forum_id smallint(5) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL, auth_view tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_read tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_post tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_reply tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_edit tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_delete tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_sticky tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_announce tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_globalannounce TINYINT (1) NOT NULL, auth_vote tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_pollcreate tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_attachments tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_mod tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_download TINYINT(1) DEFAULT '0' NOT NULL, KEY group_id (group_id), KEY forum_id (forum_id) )

Table 'phpbb_auth_access' already exists


Pomocy!!
jest napisane*
jak czegos sam zrobić nie umiesz to zostaw to... Widze że brak Ci umiejętności itp...
Już to rozwiązałem sam, musiałęm wyczyścić baze danych.