Avatar

Wszystko o html, php,mysql cgi itp

Moderator: RayNor

Post Reply
User avatar
navi
~[TipS Team FG ]~
Posts: 316
Joined: Sat 07 May, 2005
Location: Gdańsk
Contact:

Avatar

Post by navi » Tue 25 Oct, 2005

Mam forum ale nie moge mieć avataru pisze Obrazek musi być typu .jpg, .gif lub .png

Ale mam tego typu!!

User avatar
Słodki
~[TipS Team FG ]~
Posts: 654
Joined: Mon 01 Aug, 2005
Location: Wielgomłyny

Post by Słodki » Tue 25 Oct, 2005

navi wrote:Mam forum ale nie moge mieć avataru pisze Obrazek musi być typu .jpg, .gif lub .png

Ale mam tego typu!!

też tak mam na jednym forum i nie wiem co robic :( :(
...I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.

Co masz zrobić dziś zrób pojutrze, zyskasz 2 dni wolnego.

http://www.travian.pl/?uc=pl5_38454

User avatar
Sloma
Poeta
Posts: 639
Joined: Wed 31 Aug, 2005
Location: się biorą małe dzieci ??

Post by Sloma » Tue 25 Oct, 2005

a ja miałem taki bezsens że był jakiś tam obrazek np. uganda i molvania.JPG a musiałem zmienić na uganda i molvania.jpg
wrsja dla niekumatych
z dużych literek musiałem zmienić na małe literki (chodzi o typ pliku)

User avatar
navi
~[TipS Team FG ]~
Posts: 316
Joined: Sat 07 May, 2005
Location: Gdańsk
Contact:

Post by navi » Wed 26 Oct, 2005

Mam problem nie moge zainstalować forum!

Pisze:

Code: Select all

Wystąpił błąd przy aktualizacji bazy danych

CREATE TABLE phpbb_auth_access ( group_id mediumint(8) DEFAULT '0' NOT NULL, forum_id smallint(5) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL, auth_view tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_read tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_post tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_reply tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_edit tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_delete tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_sticky tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_announce tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_globalannounce TINYINT (1) NOT NULL, auth_vote tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_pollcreate tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_attachments tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_mod tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_download TINYINT(1) DEFAULT '0' NOT NULL, KEY group_id (group_id), KEY forum_id (forum_id) )

Table 'phpbb_auth_access' already exists
Pomocy!!

User avatar
plaski
Władca :-)
Posts: 3054
Joined: Wed 04 Dec, 2002
Location: Kraków
Contact:

Post by plaski » Wed 26 Oct, 2005

fajnie że 3 wyrazy po innemu niż po polsku potrafią sparaliżować prace :D
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych

User avatar
ThCluBoY
Poeta
Posts: 168
Joined: Wed 20 Jul, 2005
Location: BP
Contact:

Post by ThCluBoY » Sun 13 Nov, 2005

navi wrote:Mam problem nie moge zainstalować forum!

Pisze:


Kod:
Wystąpił błąd przy aktualizacji bazy danych

CREATE TABLE phpbb_auth_access ( group_id mediumint(8) DEFAULT '0' NOT NULL, forum_id smallint(5) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL, auth_view tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_read tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_post tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_reply tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_edit tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_delete tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_sticky tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_announce tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_globalannounce TINYINT (1) NOT NULL, auth_vote tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_pollcreate tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_attachments tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_mod tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_download TINYINT(1) DEFAULT '0' NOT NULL, KEY group_id (group_id), KEY forum_id (forum_id) )

Table 'phpbb_auth_access' already exists


Pomocy!!
jest napisane*
jak czegos sam zrobić nie umiesz to zostaw to... Widze że brak Ci umiejętności itp...
*Transport Tycoon Deluxe:
*OpenTTD:
*TTDPatch:
http://openttd.prochy.pl

User avatar
navi
~[TipS Team FG ]~
Posts: 316
Joined: Sat 07 May, 2005
Location: Gdańsk
Contact:

Post by navi » Sun 13 Nov, 2005

ThCluBoY wrote:
navi wrote:Mam problem nie moge zainstalować forum!

Pisze:


Kod:
Wystąpił błąd przy aktualizacji bazy danych

CREATE TABLE phpbb_auth_access ( group_id mediumint(8) DEFAULT '0' NOT NULL, forum_id smallint(5) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL, auth_view tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_read tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_post tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_reply tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_edit tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_delete tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_sticky tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_announce tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_globalannounce TINYINT (1) NOT NULL, auth_vote tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_pollcreate tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_attachments tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_mod tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_download TINYINT(1) DEFAULT '0' NOT NULL, KEY group_id (group_id), KEY forum_id (forum_id) )

Table 'phpbb_auth_access' already exists


Pomocy!!
jest napisane*
jak czegos sam zrobić nie umiesz to zostaw to... Widze że brak Ci umiejętności itp...
Już to rozwiązałem sam, musiałęm wyczyścić baze danych.

Post Reply