Ramka i strona Web

Wszystko o html, php,mysql cgi itp

Moderator: RayNor

Post Reply
User avatar
Starscream
Poeta
Posts: 966
Joined: Thu 03 Jun, 2004
Location: Siemianowice Śląskie

Ramka i strona Web

Post by Starscream » Fri 02 Sep, 2005

Jak mogę zrobić, żeby w ramce wyświetlała się zawartość strony, która znajduje się w sieci :?:
I ty możesz przyłączyć się do Rewolucji! Zapisy przyjmuje madrav na PW.

User avatar
marosan
~[TipS Team FG ]~
Posts: 859
Joined: Wed 06 Jul, 2005
Location: Poznań
Contact:

Post by marosan » Tue 20 Sep, 2005

Że nikt ci na to nie odpowiedział to się dziwię
Sprawa jest prosta.
<IFRAME NAME="ramka" SRC="http:\\www.adresstrony.domena\"></IFRAME>
I tyle

User avatar
navi
~[TipS Team FG ]~
Posts: 316
Joined: Sat 07 May, 2005
Location: Gdańsk
Contact:

Post by navi » Mon 24 Oct, 2005

A jak to się robi żeby było większe??

I jak żeby było, żeby jak klikam na jakiś odnośnik to żeby się zmieniała strona w ramce??

User avatar
marosan
~[TipS Team FG ]~
Posts: 859
Joined: Wed 06 Jul, 2005
Location: Poznań
Contact:

Post by marosan » Tue 25 Oct, 2005

A jak to się robi żeby było większe??

I jak żeby było, żeby jak klikam na jakiś odnośnik to żeby się zmieniała strona w ramce??
1.co wieksze??
2. zalezy gdzie masz odnosnik
a. jesli poza ramka to piszesz <a href="jakis.plik" target="nazwa ramki">tekst</a>
b. jesli w ramce piszesz zwykly jw ale bez target czyli wstawiasz zwyklego linka.

Jesli nadal nie kumasz zglos sie na gg to ci wyjasnie

Post Reply