Nowe filmy na starych kompach!

Filmy ,filmy i może jeszcze filmy

Moderator: RayNor

User avatar
ThCluBoY
Poeta
Posts: 168
Joined: Wed 20 Jul, 2005
Location: BP
Contact:

Post by ThCluBoY » Thu 10 Nov, 2005

Sciągnij Avika jakiegoś :P 40 MB do testów ;)
*Transport Tycoon Deluxe:
*OpenTTD:
*TTDPatch:
http://openttd.prochy.pl

marianbober
Oglądacz
Posts: 1
Joined: Thu 10 Nov, 2005

Re: Nowe filmy na starych kompach!

Post by marianbober » Thu 10 Nov, 2005

ThCluBoY wrote:Znalazlem bardzo fajny programik do ogladania filmów oto on:
--- phpBB : The Protected Message is not copied in this quote ---
Użytkowanie:
--- phpBB : The Protected Message is not copied in this quote ---
Program jest bardzo prosty :P
PROGRAM SPRAWDZIŁEM SAM U SIEBIE ZA CZASOW WINGROZY :)

Acha poradnik jeszcze po angielski - jak ktoś bedzie mial problemy z dziwiekiem to tam jest wszystko :)
--- phpBB : The Protected Message is not copied in this quote ---
Jak ktos ma problemy z programem NIE PISAĆ mi na PW ani na GG pisać posty jak bede miał czas wpadne i odpowiem...
POZDRO :)
A wiec podziekować i Cieszyć się Divixami bez kodeków na starych szrotach...
Fajny programik Polecam

User avatar
ThCluBoY
Poeta
Posts: 168
Joined: Wed 20 Jul, 2005
Location: BP
Contact:

Post by ThCluBoY » Thu 10 Nov, 2005

marianbober, ja bys mogl to podaj swoje parametry - a raczej parametry kompa ^^
*Transport Tycoon Deluxe:
*OpenTTD:
*TTDPatch:
http://openttd.prochy.pl

User avatar
marosan
~[TipS Team FG ]~
Posts: 859
Joined: Wed 06 Jul, 2005
Location: Poznań
Contact:

Post by marosan » Thu 10 Nov, 2005

ThCluBoY wrote:Sciągnij Avika jakiegoś Razz 40 MB do testów Wink
tylko skad bo w tym sie nie orientuje zbytnio

User avatar
Zybcio
Prawie aktywny użytkownik
Posts: 24
Joined: Mon 20 Jun, 2005
Location: Bytom

Post by Zybcio » Thu 10 Nov, 2005

Podzielę sie spostrzeżeniami po zapoznaniu się z programem:

Na początek konfig mojego kompa : PentiumMMX 166 MHz,48 MB RAM,karta graficzna 3D 4 MB,dysk twardy 40 GB.

Na sprzęcie w/w można pooglądać filmy w trybie czarno białym i to nie zawsze płynnie.Jeśli macie film z napisami który zawiera polskie litery to program ich nie odczyta i będziecie widzieli "krzaczki".Tryb 8 BIT wygląda tragicznie,zwłaszcza na pełnym ekranie,więc sobie odpuściłem.HIGH BIT-tu obraz już jest dużo lepszy,ale jeśli sie chce pooglądać filmy na pełnym ekranie w tym trybie to trzeba mieć lepszy sprzęt niż ten który ja posiadam.To na razie tyle,może uda mi sie jeszcze z tym programikiem pokombinować.Podsumowując program jest najlepszy jaki moze być dla posiadaczy starszych konfigów.
No woman-no sex,no sex-no children,no children-no school,no school-no problem!!!

User avatar
ThCluBoY
Poeta
Posts: 168
Joined: Wed 20 Jul, 2005
Location: BP
Contact:

Post by ThCluBoY » Thu 10 Nov, 2005

Na takim konfigu to filmy powinny śmigać ...
*Transport Tycoon Deluxe:
*OpenTTD:
*TTDPatch:
http://openttd.prochy.pl

wojciech75
Oglądacz
Posts: 1
Joined: Fri 11 Nov, 2005

Re: Nowe filmy na starych kompach!

Post by wojciech75 » Fri 11 Nov, 2005

Ok. No to czekam na tę ukrytą wiadomość.

lukay
Oglądacz
Posts: 2
Joined: Sun 13 Nov, 2005

Post by lukay » Sun 13 Nov, 2005

chętnie przeczytam tę ukrytą widomość

User avatar
marosan
~[TipS Team FG ]~
Posts: 859
Joined: Wed 06 Jul, 2005
Location: Poznań
Contact:

Post by marosan » Mon 14 Nov, 2005

juz dawno sa odlryte

gorko
Oglądacz
Posts: 1
Joined: Mon 14 Nov, 2005

Post by gorko » Mon 14 Nov, 2005

o masz.

User avatar
ThCluBoY
Poeta
Posts: 168
Joined: Wed 20 Jul, 2005
Location: BP
Contact:

Post by ThCluBoY » Tue 15 Nov, 2005

marosan, już cos przetwstowales ?
*Transport Tycoon Deluxe:
*OpenTTD:
*TTDPatch:
http://openttd.prochy.pl

User avatar
marosan
~[TipS Team FG ]~
Posts: 859
Joined: Wed 06 Jul, 2005
Location: Poznań
Contact:

Post by marosan » Sat 19 Nov, 2005

glowkuje nad dzwiekiem ale nie mam pojecia jak go zrobic karte mam SB16 na tym starym slocie

Fragger
Oglądacz
Posts: 1
Joined: Sat 19 Nov, 2005
Contact:

Post by Fragger » Sat 19 Nov, 2005

Witam - przy okazji - to mój pierwszy post :P

Czy filmy pójdą na:
P133
48 MB Ram,
1MB Grafy
Karta Ess cośtam - nie pamiętam

??
Mój laptop:
Compaq LTD5300
133 MHz,
48 MB Ram
Grafika 1MB
Ale i tak go lubie :D

tomek9-9
Oglądacz
Posts: 1
Joined: Sat 19 Nov, 2005

Post by tomek9-9 » Sat 19 Nov, 2005

zaraz sprawdze co to jest warty ten programik bo coś mi się niechce wierzyc

User avatar
marosan
~[TipS Team FG ]~
Posts: 859
Joined: Wed 06 Jul, 2005
Location: Poznań
Contact:

Post by marosan » Sun 20 Nov, 2005

qurde denerwuje mnie juz ten qvpro wszystko ladnie leci film sa napisy (z krzaczkami) ale nie ma dzwieku. Kto wie skad mam wytrzasnac sterowniki do SB 16 pod DOSA??

Locked