zelek31 wrote:W moich oczach ukazuje się twoj obraż jako zarośnietego metala w długich batach, glanach i czarnym brudnym swetrze zataczajcego się po wypiciu taniego winiaka. TAk widać po twoich postach. Sądzę też że jesteś mało atrakcyjny seksualnie. Jak dla mnie polski hh jest dobrym zjawiskiem. Osobiście uważam, że najlepszy obecnie jest peja, nic nie przebije też starszych kapel jak molesta, k44, wzgórze itd.
Ps. odnośnie twojego postu w innym temacie, to właśnie takie nudne i pozbawione fantazji posty piszesz zawsze
Żelu ,metale akurat sie czesciej myja niz ty

(widac ze mydla nie lubisz ,pamietam zdjecia) to raz ,dwa wyglad wygladem - kwestia gustu, sa dlugie wlosy i lysa pala - ew kaptur na lpie , wszystko wisi - zyjemy jak chcemy. Co do tekstow pod adersem Growlitha - ty w zyciu go niczym nie przebijesz (no moze glupota i wrodzonym parowaniem mozgu)- duma sie unosisz ze pare dziwek ktore przewoziles zrobilo Ci dobrze (bo im nie oplacalo sie placic za dostawe - a ze jelen jestes...) a Ty zaraz kozakfakers - buhahahaha ,pozatym kazdy wie ze jestes gej i pedofil zarazem

<- I co zelku milo jak ktos puszcza pod Ciebie takie durne teksty ?? zapewne wiele jest nieprawdziwych( na 100% relane to te odnosnie twojego mozgu a raczej jego braku)...
HH - nie cierpie tego - kolesie sie przekonali ze takze przy mnie tego sie nie puszcza - zreszta mamy pakt - jak uslysze z telefonu muzyke(hahaha idealnie pasuje) to ja przynosze wioslo - a reszta to rzeznia
Co do kwesti muzyka - nie muzyka ,punkt widzenia jest zalezny od punktu siedzenia...
ANALŻELEK wrote:Richy, może raz chociaż mnie poprzerz że Growlithe to jakiś dziwak?
Ty to zadnego honoru i godnosci nie masz analzelku