Half-Life 2
Moderator: RayNor
... i Half-Life 2 zanied³ugo bêdzie zaliczony do grupy Duke Nukem Forever i Doom 3. Hurra!PHL informuje, ¿e dostali wiadomoœÌ od Douga Lombardi z Valve o nastêpuj¹cej treœci:
- Wczeœniej og³oszona data wydania 30 wrzeœnia dla Half-Life'a 2 zosta³a przesuniêta na póŸniej. W tej chwili planujemy wydanie w okresie œwi¹t, jednak nie mamy ustalonej konkretnej daty, kiedy HL2 mia³by siê pojawiÌ w sklepach. Udostêpnimy takie informacje jak tylko potwierdzimy nowy termin.

'nuff said! Dobra, to byÂło zabawne.
Wyciek kodu HL2, ktĂłry jak wiadomo zostaÂł skradziony od Gabe Newell'a, znajduje siĂŞ pod tym adresem.
TO JESZCZE NIC ZOBACZCIE CO NAPISALI TUTAJ. BYC MOZE HL2 W OGOLE NIE WYJDZIE!
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x= ... 3pQUihGTuk
- Fallen One
- Poeta
Half-Life II napewno wyjdzie, kto przy zdrowych zmysÂłach (chodzi Mi o twurcĂłw) nie wykorzystaÂł by takiej szansy i nie zarobic kilku milionĂłw, a przyokazji wytyczyĂŚ nowÂą drogĂŞ w grach FPP 

[center]Wasz ukochany MORDEK 
Żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce!
Ide sie pochlastać za debilność userów!

Na stronie CDA mo¿emy przeczytac i¿ w internecie pojawi³a siê wypowiedŸ hackera który wykrad³ kod z komputerów Valve twierdzi ¿e przeszuka³ wszystkie dyski i wykrad³ wszystko to co na razie stworzono wg. niego to co wykrad³ to nie 30% gry a ca³oœÌ która dotychczas stworzyli twórcy.
WiĂŞcej
http://www.cdaction.pl/newsy/678.html
WiĂŞcej

- Fallen One
- Poeta
Ja najchetniej takich ludzi bym powystrzelal...
Haker szantazuje tworcow gry, ze ci nieujawniaja prawdy na temat postepu prac nad gra! Przeciez to nonsens- to jest ICH gra, wiec moga ja zrobic badziewna, wydac po 999.99 zl za sztuke, wypuscic w roku 2011 lub nie wydac jej wcale... Co najwyzej straca na tym wlasne pieniadze....

UNIA TARNOW- Druzynowy Mistrz Polski 2004 na zuzlu!!!
Tomek, Jacek, Tony, Janusz, Marcin. Pawel, Grzesiek, Robert, Stasiu.. Slava Wam!!!
Tomek, Jacek, Tony, Janusz, Marcin. Pawel, Grzesiek, Robert, Stasiu.. Slava Wam!!!
No co ty Half-Life nie da siĂŞ sknocic. On jusz jest hitem i choĂŚby nie wiem cosprzeda siĂŞ w ogromnej loÂści. A Valve napewno nie bĂŞdzie chciaÂło wypuÂściĂŚ jakiegoÂś Âśmiecia i nie straciĂŚ swojej pozycji na rynku.
Co do tego hackera to chĂŞtnie bym w niego postrzelaÂł z schotguna
Co do tego hackera to chĂŞtnie bym w niego postrzelaÂł z schotguna

[center]Wasz ukochany MORDEK 

Pod linkiem, który poda³eœ, jest wyraŸnie prywatna opinia redaktora, a na pewno nie jest to ¿adne oficjalne oœwiadczenie. Tak wielki wydawca, jak Vivendi i tak znana firma, jak Valve na pewno nie zbankrutuj¹ z powodu jednej gry. A swoj¹ drog¹, Half-Life by³ popularny dziêki mo¿liwoœci robienia modów. Teraz, gdy jest dostêpny kod HL2, robienie do niego modów mo¿e byÌ dla co poniektórych jeszcze bardziej rozbudowane/ciekawe/przyjemne/produktywne. Tyle tylko, ¿e Valve nie bêdzie mog³o niestety zarobiÌ przewidywanych pieniêdzy (bêd¹ musieli nieco okroiÌ swoje plany na przysz³oœÌ), ale wielu graczy zapowiada, ¿e kupi¹ orygina³, mimo i¿ bêd¹ mieli wykradzion¹ betê. Poza tym, Vivendi na pewno nie zbankrutuje, bo oni s¹ tylko wydawc¹. Ale Valve mog³oby mieÌ problemy, jeœli nie wydaliby HL2. Poza HL'em Valve przecie¿ nic innego nie ma, a stary HL, mimo tego, ¿e nadal jest niezmiernie popularny, to nie s¹dze, by zapewni³ Valve spokojn¹ przysz³oœÌ. Tylko dlaczego mieliby HL2 nie wydaÌ? Przecie¿ maj¹ kod, nawet jeœli jeszcze nie skoùczony - nie skasowali im niczego. Jeœli wydadz¹ z du¿ym opóŸnieniem, mo¿e to wp³yn¹Ì na sprzeda¿, ale i tak HL2 bêdzie hitem.Hajper wrote:TO JESZCZE NIC ZOBACZCIE CO NAPISALI TUTAJ. BYC MOZE HL2 W OGOLE NIE WYJDZIE!
- Fallen One
- Poeta
Vivendi Universal Games i tak ma problemy.. jej bankructwo to tylko kwestia czasu..Gunjack wrote:Tak wielki wydawca, jak Vivendi i tak znana firma, jak Valve na pewno nie zbankrutujÂą z powodu jednej gry.
A co do HL2 -> Nie ma co o tym rozprawiac.. gra ukaze sie na bank.
UNIA TARNOW- Druzynowy Mistrz Polski 2004 na zuzlu!!!