Gry w gazetach
Moderator: RayNor
Gry w gazetach
Ta czesto interesuje nas gazeta ze wzgledu na pelne wersje. Jak macie przedwczesne info co w jakiej bedzie to piszcie. Ja wam moge powiedziec ze w CDA bedzie diablo 1 o ile czarny iwan, dan i ergo nie kÂłamali
.

blizzard owszem nie daje licencji, ale jednak niekiedy robi wyj¹tki (chyba), np w ExtraGrze mo¿na by³o kiedyœ kupiÌ Baldur's Gate. A jeœli juz jesteœmy przy Diablo to bêdzie mo¿na go kupiÌ w ExtraGrze: Wielkie Hity w nr 6/2003, który bêdzie dostêpny od 13 Listopada No to teraz mo¿ecie juz szykowaÌ pieni¹¿ki aby kupic gre legende (choÌ nie dla mnie
)

[center]Wasz ukochany MORDEK 
Żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce!
Ide sie pochlastać za debilność userów!

buheheheh pawel Baldurs Gate to dziecko Black isle i Interplaya:D a nie Blizzarda:D
Tu masz gry Blizzarda
Diablo I II i dodatki
Warcrafty I II III i dodatki
Starcraft + dodatek
Black Thorne
i nadchodzÂące:
Starcraft Ghost
World of Warcraft
i w odlegÂłej przyszÂłoÂści Diablo III
Blizzard zrobiÂł maÂło gier ale kaÂżda z nich byÂła hitem! Na przykÂład staruszek starcraft do dzis jest krĂłlem RTSĂłw osadzonych w kosmosie! Tak samo jest teraz z Warcraftem III najlepszy RTS w swiecie magii i miecza. Diablo z kaÂżdym dniem zrzesza coraz wiĂŞkszÂą grupe fanĂłw tej durnowatej siekanki. Wszyskie gry blizzarda przeszedÂłem:]
Tu masz gry Blizzarda
Diablo I II i dodatki
Warcrafty I II III i dodatki
Starcraft + dodatek
Black Thorne
i nadchodzÂące:
Starcraft Ghost
World of Warcraft
i w odlegÂłej przyszÂłoÂści Diablo III
Blizzard zrobiÂł maÂło gier ale kaÂżda z nich byÂła hitem! Na przykÂład staruszek starcraft do dzis jest krĂłlem RTSĂłw osadzonych w kosmosie! Tak samo jest teraz z Warcraftem III najlepszy RTS w swiecie magii i miecza. Diablo z kaÂżdym dniem zrzesza coraz wiĂŞkszÂą grupe fanĂłw tej durnowatej siekanki. Wszyskie gry blizzarda przeszedÂłem:]
RzeczywiÂście nie znasz siĂŞ:-). Faktycznie Cd-Projekt wydaje u nas gry blizzarda ale to nie znaczy ze mogl wydac ze w eXtra Grze. Dlaczego? A no dlatego ze to ze wyda je jaka sama gre jest wydaniem wÂłaÂściwym a gdy wyda sie gre w czasopiÂśmie typu wÂłaÂśnie Extra Gra to jest to juz znany wszystkim Cover CD;-) a blizzard rzadko daje licencje na wydawanie jego gier na cover CD. Nie prĂŞdko zobaczymy Diablo I lub chociazby Warcrafta I w czasopiÂśmie typu CDA czy CLICK!. Extra Gra jest wÂłasnoÂściÂą CD-Projektu co pisaÂłem juz wyzej. Natomiast zeby wydaĂŚ diabeÂłka w extra grze takÂże musieli mieĂŚ pozwolenie od blizzarda ktĂłre jak domyslam sie musiaÂło spooooooro kosztowaĂŚ:DMoÂże siĂŞ nie znam ale wydaje mi siĂŞ Âże eXtra gre wydaje Cd-Projekt ktĂłry jest wydawcÂą gier Blizzarda w Polsce i dlatego mĂłgÂł wydaĂŚ w eXtra grze Diablo
NajbliÂższe wydanie czasopisma eXtra Gra Wielkie Hity z grÂą Diablo oraz dodatkiem Hellfire zostaÂło z przyczyn niezaleÂżnych od CD Projekt przesuniĂŞte na przyszÂły rok. W listopadzie, w miejsce gry Diablo zostanie wprowadzone do kioskĂłw specjalne wydanie eXtra Gry - niespodzianka

A ja kupie tylko dlatego Âże .... jest tam kilka pÂłytek
i dodatkĂłw. Gry ktĂłre dali nie sÂą dla mnie interesujÂące, ale za to moÂże majÂą jakieÂś fajne Âłatki, albo coÂś w tym rodzaju