Tam gdzie masz brzydkie zdanie napisane, ktore mam nadzieje zmienisz(nie kazdy musi lubic chlopcow)snoop wrote:A gdzie dokÂładniej bĂŞdÂą te obrazki, bo ja nie wiem gdzie?
PlaskiJak to nie bĂŞdziesz dawaÂł nowych gierek!
Podpisy
- Fallen One
- Poeta
UNIA TARNOW- Druzynowy Mistrz Polski 2004 na zuzlu!!!
Tomek, Jacek, Tony, Janusz, Marcin. Pawel, Grzesiek, Robert, Stasiu.. Slava Wam!!!
Tomek, Jacek, Tony, Janusz, Marcin. Pawel, Grzesiek, Robert, Stasiu.. Slava Wam!!!
No jusz chyba troche zmÂądrzaÂł bo zmieniÂł jusz swĂłj podpisek, ale nadal to samo znaczy.
zdziwienie znajdÂź jakiegoÂś sponsora to wtedy bĂŞdziesz mĂłgÂł siĂŞ rzucaĂŚ.PlaskiJak to nie bĂŞdziesz dawaÂł nowych gierek!
![]()
[center]Wasz ukochany MORDEK 
Żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce!
Ide sie pochlastać za debilność userów!

Jak ty miaÂłbyÂś takie problemy jakie On ma to takze nie zawracaÂł byÂś sobie czasu jakimiÂś obrazkami!PeO wrote:WidzĂŞ, Âże pÂłaski siĂŞ troszkĂŞ rozleniwiÂł? Albo duÂżo ma tych problemĂłw, ktĂłrymi siĂŞ nie chwali..
Rusz g³ówk¹ i napisz coœ o obrazkach.

[center]Wasz ukochany MORDEK 

mo¿na mieÌ obrazki w podpisach,rozmiar maksymalny 200x50 i waga do 10 kb,je¿eli ktoœ przekroczy 1 z warunków podpis zostaje usuniêty a jak bêdê mia³ zajawke to wy³¹cze delikwentowi mo¿liwoœÌ u¿ywania podpisów i emblematów
do Mashrooma, jeszcze jeden gÂłupi komentarz a wylatujesz z forum, definitywnie (czytaj kasacja uÂżytkownika + blokada na twojego hosta,bo widziaÂłemÂże zmieniasz ip w obrĂŞbie 1 hosta
)
do Mashrooma, jeszcze jeden gÂłupi komentarz a wylatujesz z forum, definitywnie (czytaj kasacja uÂżytkownika + blokada na twojego hosta,bo widziaÂłemÂże zmieniasz ip w obrĂŞbie 1 hosta

www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych
Peo juÂż w skrĂłcie wyjaÂśniÂł jak dawaĂŚ obrazi do podpisĂłw wiĂŞc nie bĂŞdĂŞ juÂż pisaÂł na ten temat
Mashroom (specjalnie pisze na forum a nie na pw Âżeby inni wiedzieli czego nie robiĂŚ)
ÂŁamiesz regulamin i to w 2 punktach
pkt 4. Piszcie na temat
pkt 8. Przed wysÂłaniem postu zastnĂłw siĂŞ czy jest on potrzebny
Twoje komentarze ani nic nie wnoszÂą do dyskusji anie nie sÂą na temat,a jako Âże juÂż nie mam zamiaru dawaĂŚ CI wiĂŞcej szans poprawy za nastĂŞpny komentarz w stylu poprzednich wylatujesz w sposĂłb opisany w moim ostatnim poÂście
Mashroom (specjalnie pisze na forum a nie na pw Âżeby inni wiedzieli czego nie robiĂŚ)
ÂŁamiesz regulamin i to w 2 punktach
pkt 4. Piszcie na temat
pkt 8. Przed wysÂłaniem postu zastnĂłw siĂŞ czy jest on potrzebny
Twoje komentarze ani nic nie wnoszÂą do dyskusji anie nie sÂą na temat,a jako Âże juÂż nie mam zamiaru dawaĂŚ CI wiĂŞcej szans poprawy za nastĂŞpny komentarz w stylu poprzednich wylatujesz w sposĂłb opisany w moim ostatnim poÂście
nie gdyby to byÂł jego pierwszy wyskok to podszedÂłbym do tego inaczej ale nie jest
jeszcze nie wyleciaÂł,czytaj dokÂładnie