Nowe pismo o grach
Moderator: RayNor
Nowe pismo o grach
W kioskach pojawi³o siê nowe pismo o grach, Virus bo tak siê nazywa jest pod patronatem CD-Action a wiêkszoœÌ ekipy go prowadz¹cej jest z Action Plus-a którego ju¿ nie ma ( a szkoda bo by³ fajny). Cen pisma to 1,99 z³ czyli nie du¿o.
http://www.cdaction.pl/virus/

- Fallen One
- Poeta
Fajne pisemko. Wypelnia luke na rynku. Wiekszosc magazynow kosztuje teraz okolo 10 zl a wiec sporo. Od teraz jesli tylko mam drobne moge sobie zamiast lizaka kupic Virusa.
UNIA TARNOW- Druzynowy Mistrz Polski 2004 na zuzlu!!!
Tomek, Jacek, Tony, Janusz, Marcin. Pawel, Grzesiek, Robert, Stasiu.. Slava Wam!!!
Tomek, Jacek, Tony, Janusz, Marcin. Pawel, Grzesiek, Robert, Stasiu.. Slava Wam!!!
KupiÂłem to pismo i ... jest wart swojej ceny
. A tak na powa¿nie to pismo jest ca³kiem ok. Rubryki ma fajne, komiks jest ca³kiem, ca³kiem. TreœÌ i grafika jest dobra (+7/10). Za t¹ cene polecam!

[center]Wasz ukochany MORDEK 
Żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce!
Ide sie pochlastać za debilność userów!

- Fallen One
- Poeta
_dr. SzymekPa17welMozesz podac ksywki gosci ktorzy tam pisza? Pobiegl bym po ten magazyn ale kiosk zamkniety
![]()
_Kpt. Odyniec
_Hugo Cojones
_MC Raper
_Dobromira
Ale teraz Click ma 2 cd.Tylko Âżeby nie byÂło tak jak z Clickiem! ktĂłry na poczÂątku teÂż byÂł tani a teraz kosztuje juÂż wiele wiĂŞcej. Zobczymy jak to bĂŞdzie i czy w ogĂłle pismo utrzyma siĂŞ na rynku.
[center]Wasz ukochany MORDEK 

- Fallen One
- Poeta
Hehehe... Cybermycha... Moja 6 letnia siostra to czyta... Przeciez to magazyn dla przedszkolakow. Kosztuje 7 zl, ma 1 gre dla dzieci, z 50 stron, z czego 45 to cheaty a reszta to zapowiedzi.
- Fallen One
- Poeta
Moglem sie pomylic. Nie prenumeruje tego. Wole 'Misia' albo 'Swierszczyka'. Polecam. Ciezka lektura ale zapewniam ze jak sie postarasz to przebrniesz przez nie.snoop wrote:hahaha Cybermycha kosztuje 9.90zÂł i ma ponad 50 stron, a nie tyle ile ty napisaÂłeÂś.
Co do Clicka! to wÂłaÂśnie o to chodzi Âże niby nie mieli nigdy dawaĂŚ pÂłyty a teraz dajÂą (chyba Âże pÂłyta pomaga w utrzymaniu siĂŞ na rynku), i lepiej Âżeby z Virusem nie byÂło tak samo, jakie jest jeszcze oprĂłcz Virusa pismo o grach bez pÂłyt??
A co do Cybermychy miaÂłem raz w rĂŞkach i juÂż nie chce miec.
A co do Cybermychy miaÂłem raz w rĂŞkach i juÂż nie chce miec.