o fuck, musisz mieć sporo kasy na paliwoSony wrote:Seat Cordoba 1.9 TDI 100/130KM Poprzeczkę podniosłem znowu eeeeh cóż takie życie

ja jak będę inwestował w autko to tylko z malutkim silniczkiem

Moderator: RayNor
o fuck, musisz mieć sporo kasy na paliwoSony wrote:Seat Cordoba 1.9 TDI 100/130KM Poprzeczkę podniosłem znowu eeeeh cóż takie życie
Uciex no tutaj to racji nie masz, bo pali to mniej niż benzyny, a poza tym ropę to ja sobie załatwię taniejo fuck, musisz mieć sporo kasy na paliwonie mówiąc o jeździe takim byczkiem po mieście
![]()
to była przenośniaSony wrote:hehe... do bobaska jeszcze troszkę, ale dzięki
mój starszy ma Passata 1.8T to wiem jak pali, ale z Bogiem sprawa jak sie nie mieszka w dużym mieście, bo jak sie jeździ przez miasto takim autkiem to ssie równo, nie mówiąc się stoi w korkach i porusza w zółwim tempiebelt666 wrote:Uciex ,czemu twierdzisz ,ze 1.9 benzyna to jakas astronomiczna pojemność i spalanie ? O_o
Przecież wiem, że to przenośnia była O_oto była przenośnia![]()
Jeśli Twoim zdaniem Seat Cordoba jest szpanerskim autem to niezły masz guścikCo do pasata i niemieckich aut- jedyny plus to dostepnosc czesci, poza tym są to samochody dla zakompleksionych ludzi bez gustu.
Kiedys tak, ale nie teraz.
Bierz japonce, moze i nie ma takiej dresiaskiej "cyny" ale pierwsze auto powinno być niezawodne a nie szpanerskie:)
który rok i ile pali ?Uciex wrote:to była przenośniaSony wrote:hehe... do bobaska jeszcze troszkę, ale dzięki![]()
mój starszy ma Passata 1.8T to wiem jak pali, ale z Bogiem sprawa jak sie nie mieszka w dużym mieście, bo jak sie jeździ przez miasto takim autkiem to ssie równo, nie mówiąc się stoi w korkach i porusza w zółwim tempiebelt666 wrote:Uciex ,czemu twierdzisz ,ze 1.9 benzyna to jakas astronomiczna pojemność i spalanie ? O_o
W jakiej przestrzenii czasowej Ty żyjesz? Może w innym wymiarze? Też tak chcęQtors wrote: A BTW ten temat ma juz ponad rok a samochodu jak nie widac tak nie widac
True!Sony wrote:Wobec tego ja jestem ZAKOMPLEKSIONYM LUDZIEM BEZ GUSTU
Dowaliłeś LOLA BTW ten temat ma juz ponad rok a samochodu jak nie widac tak nie widac
To Twoje zdanie. Ja się z nim nie zgadzam. Uważam, że Seacik się dobrze prezentuje i nic mu do zarzucenia z wyglądu... Najłatwiej jest krytykować. Jak Cię stać to kup sobie Hondę, Toyotę lub Mazdęomg seat cordoba nie dosyć ze jest niepraktyczny to jeszcze brzydki. Sprzedaj ten samochód w dobrej cenie to będziesz mistrzem:)