Szkoła ponadgimnazjalna
Moderator: RayNor
Technikum i już ;p
przynajmniej jeśli chcesz sie zajmowac czyms technicznym.
W liceum profilowannym - o dziwo - nie nauczysz sie niczego czego bys chcial...
Czyli podobnie jak reszta... a przynajmniej wiekszosc, polecam *technikum* (sam jedno skonczylem a teraz magistra koncza "wienc" da sie przezyc ;p )
przynajmniej jeśli chcesz sie zajmowac czyms technicznym.
W liceum profilowannym - o dziwo - nie nauczysz sie niczego czego bys chcial...
Czyli podobnie jak reszta... a przynajmniej wiekszosc, polecam *technikum* (sam jedno skonczylem a teraz magistra koncza "wienc" da sie przezyc ;p )
Sam skończyłem liceum profilowane (niestety nie miałem możliwości wyboru technikum
), matura i nic poza tym, więc odradzam i tak jak zdecydowana większość radzę TECHNIKUM wybrać
Co do zalet już chyba nie muszę pisać 

------------------------------------------------------
Nobody Is Perfect --> My Name Is Nobody
Zelek, a co zazdrościszzelek31 wrote:Sony_1987, wiadć że skończyłeś tylko profilowane, to tak jak zawodówka dlatego do konca życia będziesz kisić ogóra w sklepie zoologicznym

- hellcabber
- Poeta
przynajmniej nie ma karnacji jak ty i nie wyglada jakby go polali benzyną i podpalili
wraacajac do tematu
idac do technikum musisz sie liczyc z tym ze albo konczysz edukacje na nim,albo idziiesz na studia techniczne. na uniweerek tez oczywiscie nikt ci nie broni skladac papierow ale to mija sie z celem
wraacajac do tematu
idac do technikum musisz sie liczyc z tym ze albo konczysz edukacje na nim,albo idziiesz na studia techniczne. na uniweerek tez oczywiscie nikt ci nie broni skladac papierow ale to mija sie z celem

Jesli chodzi o ten temat - zdania moga być podzielone - nalezy isc tam gdzie bede sie rozwijac nasze zainteresowania. Ja koncze technikum - i szczerze powiedziwaszy mam juz dosc :/ - 4lata mądergi - matura i egzamin na technika - trzy razy trudniejszy od matury :/
Co do liceum profilowanego - nie wiem czy wiesz Zelu ? Ale mają je likwidować bo są pożywką dla takich jak ty - czyli głąb 3 lata i ma zawód - nauczyciele przymykają oczy na takie klasy bla bla - nie mowie ze wszyscy chodzący tam są tacy - ale prawda prawdą. Po normalnym liceum na studia bys nie poszedł - bo najprawdopodobniej bys nie zdał wiodących przedmiotów - czyli po czasie zrezygnowyany zachaczył bys o zawodówke.
P.S - Sony!! Ta twoja sowa w opisie gada same bzdury - nawachałą sie sterdynych pierdów zela11 czy co ?
Co do liceum profilowanego - nie wiem czy wiesz Zelu ? Ale mają je likwidować bo są pożywką dla takich jak ty - czyli głąb 3 lata i ma zawód - nauczyciele przymykają oczy na takie klasy bla bla - nie mowie ze wszyscy chodzący tam są tacy - ale prawda prawdą. Po normalnym liceum na studia bys nie poszedł - bo najprawdopodobniej bys nie zdał wiodących przedmiotów - czyli po czasie zrezygnowyany zachaczył bys o zawodówke.

P.S - Sony!! Ta twoja sowa w opisie gada same bzdury - nawachałą sie sterdynych pierdów zela11 czy co ?
Czas przemyśleń i rozważań
No bez przesady... ja jestem po liceum profilowanym i co prawda dopiero skończył mi się I semestr, ale to nie znaczy, że odrazu taka osoba na studiach jest skończona. Jak ma się jeszcze jakiś zapał do nauki to z każdej szkoły można na studiach sobie poradzić (no może prócz zawodówki)XUL wrote:Po normalnym liceum na studia bys nie poszedł - bo najprawdopodobniej bys nie zdał wiodących przedmiotów

zelek31 wrote:w liceum profilowanym zakładają nauczycielom na głowę kosze - fajne jaja są. Gorąco polecam
Momentami już gościu sam nie mam do Ciebie cierpliwości, chodź starałem Ci się nigdy nie ubliżać, ale jesteś taki popierdolony, że aż słowo kretyn samo sie na usta ciska.zelek31 wrote:Sony_1987, wiadć że skończyłeś tylko profilowane, to tak jak zawodówka dlatego do konca życia będziesz kisić ogóra w sklepie zoologicznym
Last edited by Uciex on Wed 06 Feb, 2008, edited 1 time in total.