Wszystko o nowościach ze świata gier komputerowych,programĂłw i sprzętu
Moderator: RayNor
-
Jedi_Master
- Poeta
-
Witam! Wiem, że wielu z was uzna, że takich postów nie powinno sie pisać i że jak ktoś chce coś robić np. grę to musi działać sam, ale teraz zwracam się do was o pomoc. Nie mam teraz pomysłu na grę

tzn. mam zamiar ja zrobić, ale nie mam za bardzo pomysłu na ciekawą i oryginalną fabułę. Proszę więc was o pomoc w wymyśleniu ciekawej fabuły do gry przygodowej. oto pierwszy screen (to co jak do tej pory zrobiłem):
http://img99.imageshack.us/my.php?image=screenof4.gif
Każdy kto mi pomoże zostanie dodany w creditach (autorzy gry) oraz wyrażę wdzięczność na swojej stronie. Jeżeli zaczniecie krytykować pomysł nie obrażę się i coś wymyślę sam

. Z góry thx
Last edited by
Jedi_Master on Mon 29 Oct, 2007, edited 1 time in total.
-
Richy
- Przypał
Łohoho, spróbuj wyskoczyc z okna a potem zrób o tym gre...
Metal Gear Solid 3: Snake Eater - W tę gre sie nie gra... Tę gre się przeżywa...

-
belt666
- Poeta
Jedi_Master wrote:Witam! Wiem, że wielu z was uzna, że takich postów nie powinno sie pisać i że jak ktoś chce coś robić np. grę to musi działać sam, ale teraz zwracam się do was o pomoc. Nie mam teraz pomysłu na grę

tzn. mam zamiar ja zrobić, ale nie mam za bardzo pomysłu na ciekawą i oryginalną fabułę. Proszę więc was o pomoc w wymyśleniu ciekawej fabuły do gry przygodowej. oto pierwszy screen (to co jak do tej pory zrobiłem):
http://img99.imageshack.us/my.php?image=screenof4.gif
Każdy kto mi pomoże zostanie dodany w creditach (autorzy gry) oraz wyrażę wdzięczność na swojej stronie. Jeżeli zaczniecie krytykować pomysł nie obrażę się i coś wymyślę sam

. Z góry thx
haha , wlazlem na twoja "stronke" o grach i widze newsa :
"28 padździernika 2007
Piszę tę aktualkę, by poinformować wszystkich, że Legia gra dzisiaj z wisłą (specjalnie wisła napisane małymi litreami xD). Wszyscy kibicujmy Legii! LEGIA DO BOJU! wisła DO GNOJU! LEGIA MISTRZEM POLSKI JEST, LEGIA CWKS!"
bloga se k** założ ...
-
plaski
- Władca :-)
-
szkoda, ze po meczu aktualki nie zrobił

-
Szymek
- Poeta
-
Jedi wychodzi z założenia: "niech się wstydzi ten, kto widzi" (a nie ten, co aktualizuje stronkę)
-
Shaggy
- Partyjny :-)
Mam głupie wrażenie że te wszystkie komentarze na jego 'stronie' i 'forum' są stworzone przez niego samego

wybacz stary, ale ten twoj pomysl jest okropnie biedny

daruj sobie

-
Jedi_Master
- Poeta
-
plaski wrote:szkoda, ze po meczu aktualki nie zrobił

wisła to są kórwy i mieli poprostu farta. p
Forest_Ghost wrote:k chcę
Forest_Ghost wrote:Mam głupie wrażenie że te wszystkie komentarze na jego 'stronie' i 'forum' są stworzone przez niego samego

wybacz stary, ale ten twoj pomysl jest okropnie biedny

daruj sobie

masz na to jakiś dowód? jak nie to ja powiem, że ciebie stworzono używając próbówki i tyle! A poza tym zrób coś sam zamiast kogokolwiek krytykować. Sam nic nie umiesz a oceniasz! Jakieś głupie blogi to i ja umiem zakładać i ściemniać ile mam lat i czego to ja nie zrobiłem. Jestem Tom Cruze i grałem w filmie Katyń! Uwierzyłeś? Bo ja w twoje głupie bajki nie. Poza tym nie odpuszczę sobie i pierdole krytyki jakiegoś dziecka neo takiego jak ty.
Richy wrote:Łohoho, spróbuj wyskoczyc z okna a potem zrób o tym gre...
To dlatego mi kwiatki na oknie zwiędły? Masz takie żałosne żarty, że szkoda gadać...
Last edited by
Jedi_Master on Wed 31 Oct, 2007, edited 1 time in total.
-
Shaggy
Jedi_Master wrote:kórwy
Nic dodać, nic ująć
Chyba nie zauważyłeś, że każdy miał takie samo zdanie o tym 'projekcie', ale po prostu inaczej zinterpretował. "Dresy moje ukochane, ja zakładam was nad ranem..."

Last edited by
Shaggy on Wed 31 Oct, 2007, edited 2 times in total.
-
Jedi_Master
- Poeta
-
To se zakładaj swoje dresy kiedy chcesz! Po prostu fajnegry to klan ludzi, który gra w gierki, ale samemu się ruszyć to już nie bardzo. Genada i tyle! Nie wiem czemu akórat mnie każdy krytykuje i czemu sie akurat mnie wszyscy uczepili, ale powiem szczerze: MAM W DUPIE WAS I WASZE KRYTYKI! Sami nic nie umiecie zrobic a sie po prostu sracie... Szkoda gadania i pisania
-
Shaggy
Może nie uczepili, ale przez twoje wybuchowe zachowanie i głupie wulgarne teksty do niczego nie dojdziesz.
Sami nic nie umiecie zrobic a sie po prostu sracie
Chill out