[PROBLEM] Sting!, The

Jeżeli masz problem z jakąś grą , nie umiesz czegoś uruchomić lub nie wiesz jak coś przejść? To forum jest dla ciebie

Moderator: RayNor

User avatar
navi
~[TipS Team FG ]~
Posts: 316
Joined: Sat 07 May, 2005
Location: Gdańsk
Contact:

[PROBLEM] Sting!, The

Post by navi » Thu 10 Nov, 2005

Mam problem z tą grą!

Pisało że nie ma płyty!

Zamieniłem wpisy z notatnika INSTALL

Pisały jakieś dyski I i Y chyba

Zamieniłem na moje docelowe gra się włącza ale jak daje np. Tutorial to się gra wyłącza!

POMOCY!

User avatar
plaski
Władca :-)
Posts: 3054
Joined: Wed 04 Dec, 2002
Location: Kraków
Contact:

Post by plaski » Thu 10 Nov, 2005

a uruchomiłeś najpierw setup.bat ?
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych

User avatar
navi
~[TipS Team FG ]~
Posts: 316
Joined: Sat 07 May, 2005
Location: Gdańsk
Contact:

Post by navi » Fri 11 Nov, 2005

To nie działa!

Odinstalowałęm grę i rozpakowałem z powrotem

Pisało że nie ma płyty

Uruchomiłem Setup.bat,
gra się uruchomiła, ale się znowu wyłącza i pisze błąd!

User avatar
plaski
Władca :-)
Posts: 3054
Joined: Wed 04 Dec, 2002
Location: Kraków
Contact:

Post by plaski » Fri 11 Nov, 2005

rozpakowałem,uruchomiłem setup.bat
potem dla pewności setupreg.exe i potem gre,wszystko chodzi jak należy,ty robisz gdzieś błąd, gra jest sprawna
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych

User avatar
navi
~[TipS Team FG ]~
Posts: 316
Joined: Sat 07 May, 2005
Location: Gdańsk
Contact:

Post by navi » Fri 11 Nov, 2005

To nie pomaga! :(

User avatar
plaski
Władca :-)
Posts: 3054
Joined: Wed 04 Dec, 2002
Location: Kraków
Contact:

Post by plaski » Fri 11 Nov, 2005

napisz co robisz, dokładnie krok po kroku
gra jest sprawna, u mnie chodzi a nie robie nic więcej niż napisałem
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych

User avatar
navi
~[TipS Team FG ]~
Posts: 316
Joined: Sat 07 May, 2005
Location: Gdańsk
Contact:

Post by navi » Fri 11 Nov, 2005

1. Rozpakowuje Grę
2. Uruchamiam Setup.bat
3. Uruchamiam SetupReg.exe
4. Uruchamiam Sting.exe
5. Gra się uruchamia
6. Jak nasisnę np. Tutorial to się gra wyłącza i pisze błąd:
Wystompił Bląd z aplikacją sing! i zostanie ona zamknięta przepraszamy za kłopoty,
i jest wysyłaj, niewysyłaj

User avatar
plaski
Władca :-)
Posts: 3054
Joined: Wed 04 Dec, 2002
Location: Kraków
Contact:

Post by plaski » Fri 11 Nov, 2005

to nie włączaj tutoriala ,tylko daj new game i tyle
jak problem będzie się powtarzał to wina jest raczej po stronie twojego systemu niż gry, u mnie chodzi i nie ma problemów
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych

User avatar
Sloma
Poeta
Posts: 639
Joined: Wed 31 Aug, 2005
Location: się biorą małe dzieci ??

Post by Sloma » Fri 11 Nov, 2005

powiem tak , navi gdyby nie twój post to bym nie wiedział ze ta gra jest na stronie płaskiego dzięki !

User avatar
navi
~[TipS Team FG ]~
Posts: 316
Joined: Sat 07 May, 2005
Location: Gdańsk
Contact:

Post by navi » Fri 11 Nov, 2005

Ale Demo działa!

[ Dodano: Pią 11 Lis, 2005 17:49 ]
Chwileczkę!

Skopiowałem katalog Movies z Dema do pełnej wersji!
I działa!

Tylko to chyba nie wszystkie filmy!

User avatar
plaski
Władca :-)
Posts: 3054
Joined: Wed 04 Dec, 2002
Location: Kraków
Contact:

Post by plaski » Fri 11 Nov, 2005

o jakich movisach ty mówisz, gre rozpakowujesz ,uruchamiasz 2 pliki i grasz, cała filozofia
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych

User avatar
navi
~[TipS Team FG ]~
Posts: 316
Joined: Sat 07 May, 2005
Location: Gdańsk
Contact:

Post by navi » Fri 11 Nov, 2005

Tak o tym!

Ale jeżeli nie ma katalogu Movies to gra nie chodzi!

User avatar
diabel13
~[TipS Team FG ]~
Posts: 8
Joined: Thu 10 Nov, 2005
Location: Rumia

Post by diabel13 » Fri 11 Nov, 2005

z tego co wiem to MOVIES po angielsku znacza filmy a navi mowil ze nie dzial i nie ma filmow czy jakos tak

User avatar
navi
~[TipS Team FG ]~
Posts: 316
Joined: Sat 07 May, 2005
Location: Gdańsk
Contact:

Post by navi » Fri 11 Nov, 2005

Wiem że Movies to są filmy!!

Bo ich niebyło!

Ja je skopiowałem z dema
I gra zadziałała

Ale to nie są chyba filmy wrzystkie w demie

User avatar
diabel13
~[TipS Team FG ]~
Posts: 8
Joined: Thu 10 Nov, 2005
Location: Rumia

Post by diabel13 » Fri 11 Nov, 2005

w demie napewno nie ma wszystkich filmow bo przeciez kazde demo jest ograniczone

Post Reply