PS:Oj,sorry za pomyłkę z tym Remstinem:(
Moderator: RayNor
Zgadzam sie z tobą w 100% - mnie przykuła twórczość Slipknot'a dzieki dwóm piosenką - Left Behind i Surfacing - pierwasz opowiada o zniszczonym życiu ,druga ma nastawienie antysamobójcze.Ale nie tylko w slipknot można znaleść coś takiego - Polski Sweet Noise z świetnymi tekstami do "Dzisiaj mnie kochasz jutro nienawidzisz" czy "Nie było".I dobrze że również poruszyłeś sprawę życiorysu ... Autor tekstu do Left Behind opowiada o swojim zniszczonym życiu - i faktycznie gość nie miał łatwo w młodości - bieda związana z miejscem zamiekszkania(des moines - Iowa)akcje typu wyszyscy na niego czy problemy z samobójstwem...Natomiast wkurza mnie postawa rapera który jakoby jest biedny a dał sobie na ręce założyć złote pierścienie ...jego kawałek Reprezętuje biede - mnie totalnie wkurzył...W tekście porusza wartości który totalnie nierozumie.Richy wrote:Hm... melodia jest ważna... tak samo jak tekst. Z tym drugim w wielu piosenkach jest ciężko. Jedynie ManowaR z metalu wpadał mi w ucho jeśli chodzi o głębokość tekstów. Jednak czasy sie zmieniają tak samo ludzie a w tym ja. Osobiście uważam, że wspaniałe teksty pisał 2Pac... pełne przesłania i poruszające. Oczywiście trzeba rozumieć troche angielskiego no i zajżeć do biografii artysty.
No poto mam konto żeby pisać posty.a z reguły pisze się w tematach najbardziej aktywnych.Uczepiłem się ciebie - bo jesteś FratusFratus wrote:Co sie tak do mnie przyczepiłeś XUL?W większości tematów gdzie ja piszę,to ty też musisz.I ciągle nabijasz te posty
Bo ten o którym piszesz to nie raper tylko ... szkoda słow na niego.XUL wrote:..Natomiast wkurza mnie postawa rapera który jakoby jest biedny a dał sobie na ręce założyć złote pierścienie ...jego kawałek Reprezętuje biede - mnie totalnie wkurzył...W tekście porusza wartości który totalnie nierozumie.
No wiesz mówią że tylko ludzie zacofani się nierozwijająUciex wrote:ostatnie. Death Metal - tej muzy nie czaje, i nigdy nie poczaje...
3. Club Techno
Uciex wrote:4. House
5. Trance