[Ekstraklasa] Zbiorczy - 2004/2005
Moderator: RayNor
[Ekstraklasa] Zbiorczy - 2004/2005
ZaÂłorzyÂłem nowy temat, bo tamten byÂł na poprzedni sezon.
Jak myÂślicie kto wygra tegoroczny sezon, bo moim 100% foaworytem jest WisÂła K., Legia zajmie 2m, a Grocek 3.
Jak myÂślicie kto wygra tegoroczny sezon, bo moim 100% foaworytem jest WisÂła K., Legia zajmie 2m, a Grocek 3.
Last edited by RayNor on Thu 04 Aug, 2005, edited 2 times in total.
[center]Wasz ukochany MORDEK 
Żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce!
Ide sie pochlastać za debilność userów!

hahahahahahaahha!!Jestesmy wzmocnieni i gotowi do walki -WISÂŁA PLOCK
Każdy pozytywny głos się liczy więc wchodzimy i głosjemy
http://studenckihumor.pl/ranking.php?id=904&sort=visitA
------------------------------------------------------
Nigdy nie gadaj z debilem - najpierw zniży Cie do swojego poziomu a potem pokona posiadaną wiedzą!!
---------------------------------------------------
REWOLUCJA
Nigdy nie gadaj z debilem - najpierw zniży Cie do swojego poziomu a potem pokona posiadaną wiedzą!!
REWOLUCJA
- Fallen One
- Poeta
No coz.. faworyt jest tylko jeden.. jak co roku.. Wisla.. Nieliczylbym natomiast na 3 miejsce Grocka.. nie wierze w Sikore.. to juz chyba lepiej pojdzie Lechowi.. Kibicowac bede tez Pogoni.. dlaczego? Sam nie wiem.. ciekawe jak zaprezentuje sie najsilniejszy z beniaminkow.. No i ten ostatni sparing z Hertha.. hehe 
Tradycyjnie wygwizdywac bede Legie (bo nie lubie Warszawki) oraz Cracovie (bo po prostu nie lubie Pasow
)

Tradycyjnie wygwizdywac bede Legie (bo nie lubie Warszawki) oraz Cracovie (bo po prostu nie lubie Pasow

UNIA TARNOW- Druzynowy Mistrz Polski 2004 na zuzlu!!!
Tomek, Jacek, Tony, Janusz, Marcin. Pawel, Grzesiek, Robert, Stasiu.. Slava Wam!!!
Tomek, Jacek, Tony, Janusz, Marcin. Pawel, Grzesiek, Robert, Stasiu.. Slava Wam!!!
ByÂśmy wygrali jakby Batata byÂł w formie ^^Fallen One wrote:No i ten ostatni sparing z Hertha.. hehe
Wy wiecie komu ja kibicuje i nie bede o tym pisal bo jak zaczne to Plaskiemu miejsca na serwerze zabraknie ;p
Imo 1szego miejsca odrazu nie zdobedziemy... ale za pare sezonow kto wie xD.
Ale mowa o tym wiec nie bede wybiegal w przyszlosc... poczÂątek mamy okropny oO na rozpeczecie Legia potem Gornik to tam mala bania ;p dalej Groclin i Wisla ... a dalej to juz licze na same 3pktowce. A kto wygra? No coz nie Wisla bo to juz jest nudne... stawiam na Legie ... a Groclin sie wypaliÂł.
Zapomnielismy o Amice!!Legia nie wygra bo nie ma JAJ!!Wisla jest nudna , a Groclin bez gwiazd(na skale polska oczywiscie) to juz nie ten groclin!!Wiec wszystko wskazuje na to ze ten sezon bedzie nalezal do NAS(wiseÂłki znad PÂłocka)!!I Âżadna Pogon nam nie przeszkodzi 

REWOLUCJA
REWOLUCJA
Pogoù w tym roku, ani w nastêpnym nic wielkiego nie zwojuje, co prawda u3maj¹ siê w lidze, ale to bêdzie tylko tyle na co bêdzie staÌ Pogoù. Wis³a K. gra nudnie!! A jaki polski zespó³ gra pi³ke mi³¹ dla oka. Pamiêajcie ¿e najwarzniejsze jest zwyciêstwo, obojêtnie w jakim stylu wywalczone, ale byle by³o. Co to za sztuka graÌ piêknie, a jak zwykle przegrywaÌ. Dzisiaj jest posiedzenie w PZPN i mam nadziejê ¿e jednak bêd¹ spada³y 2 zespo³y, a nie jeden i nie bêdzie bara¿y.
-----------------------
Sorry, RayNor.
-----------------------
Sorry, RayNor.

Hmm a przypomnij sobie mecz z eliminacji mistrzostw swiata 74 bodajze. Mecz z Anglia na Wembley... oni nie przegrali ale w jakim stylu grali? Co prawda nie wygrali, ale mieli tuz tuz. Ja osobiscie wole przegrac ale w pieknym stylu niz wygrac byle jak.PamiĂŞajcie Âże najwarzniejsze jest zwyciĂŞstwo, obojĂŞtnie w jakim stylu wywalczone, ale byle byÂło.
I wlasnie z tego powodu nie lubie patrzec na reprezentacje Niemiec!!Oni graja brzydki futboll a wygrywaja!!
REWOLUCJA
REWOLUCJA
To wyobraÂż sobie Âże twoja druÂżyna w ktĂłrej grasz gar ostatni mecz ekstraklasy, ktĂłrego stawkÂą jest utrzymanie. Gracie piĂŞknie, ale przegrywacie, a wasi rywale grali brzydko, ale skutecznie i to oni pozostali w lidze.Richy wrote:Ja osobiscie wole przegrac ale w pieknym stylu niz wygrac byle jak.
Co oni ostatnio coÂś wygrywajÂą??!! PrzegrywajÂą co siĂŞ da. W ME wypadli beznadziejnie.MiBlack wrote:I wlasnie z tego powodu nie lubie patrzec na reprezentacje Niemiec!!Oni graja brzydki futboll a wygrywaja!!

A Niemcy teraz przegrywqaja ale wczesniej wcale nie grali pieknie i wygrywali bardzo duzzzzzzzo
REWOLUCJA
REWOLUCJA
Wis³a Kraków gra nudn¹ pi³kê? To Ty ogl¹dasz chyba lige tramkarzy.RayNor wrote:Pogoù w tym roku, ani w nastêpnym nic wielkiego nie zwojuje, co prawda u3maj¹ siê w lidze, ale to bêdzie tylko tyle na co bêdzie staÌ Pogoù. Wis³a K. gra nudnie!! A jaki polski zespó³ gra pi³ke mi³¹ dla oka. Pamiêajcie ¿e najwarzniejsze jest zwyciêstwo, obojêtnie w jakim stylu wywalczone, ale byle by³o. Co to za sztuka graÌ piêknie, a jak zwykle przegrywaÌ. Dzisiaj jest posiedzenie w PZPN i mam nadziejê ¿e jednak bêd¹ spada³y 2 zespo³y, a nie jeden i nie bêdzie bara¿y.
WisÂła PÂłock..
Gra z polotem: kopnij i spuœÌ Jelenia ze smyczy, mo¿e pi³ke dogoni.
Groclin Grodzisk..
Tutaj w ogĂłle nie ma gry ofensywnej. PrzykÂład? Groclin - WisÂła K. (to ta od nudnego futbolu) 1:6.
Reszta ligowcĂłw..
"Kurde, akcja idzie!"
"Wracaj, Zbysio, wracaj! Nie mamy kim broniĂŚ?"
"Nie moÂżna wpuÂściĂŚ jeszcze 6 obroĂącĂłw?"
Jedynie Legia gra jakiÂś futbol, prawdĂŞ mĂłwiÂąc. Tylko oni na wiosnĂŞ w Krakowie potrafili zagroziĂŚ bramce Majdana i niewiele brakowaÂło, a wywieÂźliby punkt. Reszta? Obrona, obrona, obrona i jeszcze raz obrona. To rzeczywiÂście pasjonujÂący styl gry.
I kto tutaj gra nudnÂą piÂłkĂŞ.
Wisła! Dzisiaj znowu gra..