Blood Bath

Rozmowy na temat gier.
JEŻELI MASZ PROBLEM Z GRAMI TO PISZ W DZIALE POMOC

Moderator: RayNor

ODPOWIEDZ
Tadzio
Prawie aktywny użytkownik
Posty: 34
Rejestracja: czw 06 wrz, 2007

Blood Bath

Post autor: Tadzio » wt 26 sie, 2008

jak mam odpalić Blood Bath ????

Awatar użytkownika
Telomo
Poeta
Posty: 483
Rejestracja: sob 30 wrz, 2006
Lokalizacja: Opole
Kontakt:

Post autor: Telomo » wt 26 sie, 2008

najlepiej zapałką...

próbowałeś przez DosBox?
http://ja.gram.pl/Telomo

wpadki gramowiczów i o ciekawym projekcie: Future Null. Darmowy RTS w postapokaliptycznym świecie.

Tadzio
Prawie aktywny użytkownik
Posty: 34
Rejestracja: czw 06 wrz, 2007

Post autor: Tadzio » śr 27 sie, 2008

próbowałem, przez nakładkę ms-dos też :/
A Ty nie bądź taki dowcipny :P

Awatar użytkownika
Telomo
Poeta
Posty: 483
Rejestracja: sob 30 wrz, 2006
Lokalizacja: Opole
Kontakt:

Post autor: Telomo » czw 28 sie, 2008

To nie nakładaj nic więcej ylko winde98 zainstaluj :D Możesz mieć dwa systemy operacyjne o ile się nie mylę. Tym drugim może być 98 ;)
http://ja.gram.pl/Telomo

wpadki gramowiczów i o ciekawym projekcie: Future Null. Darmowy RTS w postapokaliptycznym świecie.

Awatar użytkownika
mareckuss
Przypał
Posty: 1030
Rejestracja: śr 14 wrz, 2005
Lokalizacja: South of Poznań & Funny WarSaw

Post autor: mareckuss » pt 29 sie, 2008

A ta gra jest wogóle pod Dosa? (nie sprawdzałem)
Jeżeli tak, to polecam odpalenie kompa z dyskietki np:

Kod: Zaznacz cały

http://dariuszpod.republika.pl/sciagnij/sciagnij_dysk_awaryjny.html

ODPOWIEDZ