Blood Bath

Rozmowy na temat gier.
JEŻELI MASZ PROBLEM Z GRAMI TO PISZ W DZIALE POMOC

Moderator: RayNor

Post Reply
Tadzio
Prawie aktywny użytkownik
Posts: 34
Joined: Thu 06 Sep, 2007

Blood Bath

Post by Tadzio » Tue 26 Aug, 2008

jak mam odpalić Blood Bath ????

User avatar
Telomo
Poeta
Posts: 483
Joined: Sat 30 Sep, 2006
Location: Opole
Contact:

Post by Telomo » Tue 26 Aug, 2008

najlepiej zapałką...

próbowałeś przez DosBox?
http://ja.gram.pl/Telomo

wpadki gramowiczów i o ciekawym projekcie: Future Null. Darmowy RTS w postapokaliptycznym świecie.

Tadzio
Prawie aktywny użytkownik
Posts: 34
Joined: Thu 06 Sep, 2007

Post by Tadzio » Wed 27 Aug, 2008

próbowałem, przez nakładkę ms-dos też :/
A Ty nie bądź taki dowcipny :P

User avatar
Telomo
Poeta
Posts: 483
Joined: Sat 30 Sep, 2006
Location: Opole
Contact:

Post by Telomo » Thu 28 Aug, 2008

To nie nakładaj nic więcej ylko winde98 zainstaluj :D Możesz mieć dwa systemy operacyjne o ile się nie mylę. Tym drugim może być 98 ;)
http://ja.gram.pl/Telomo

wpadki gramowiczów i o ciekawym projekcie: Future Null. Darmowy RTS w postapokaliptycznym świecie.

User avatar
mareckuss
Przypał
Posts: 1030
Joined: Wed 14 Sep, 2005
Location: South of Poznań & Funny WarSaw

Post by mareckuss » Fri 29 Aug, 2008

A ta gra jest wogóle pod Dosa? (nie sprawdzałem)
Jeżeli tak, to polecam odpalenie kompa z dyskietki np:

Code: Select all

http://dariuszpod.republika.pl/sciagnij/sciagnij_dysk_awaryjny.html

Post Reply