heroes III kto zagra?

Rozmowy na temat gier.
JEŻELI MASZ PROBLEM Z GRAMI TO PISZ W DZIALE POMOC

Moderator: RayNor

ODPOWIEDZ
alcaboro
Oglądacz
Posty: 6
Rejestracja: sob 29 lip, 2006

heroes III kto zagra?

Post autor: alcaboro » ndz 30 lip, 2006

armagedons blad albo shadow of death, kto ma ochote pograc ? gg 5356441

Awatar użytkownika
Słodki
~[TipS Team FG ]~
Posty: 654
Rejestracja: pn 01 sie, 2005
Lokalizacja: Wielgomłyny

Post autor: Słodki » ndz 30 lip, 2006

woga sobie sciagnij a nie :P
...I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.

Co masz zrobić dziś zrób pojutrze, zyskasz 2 dni wolnego.

http://www.travian.pl/?uc=pl5_38454

Awatar użytkownika
marosan
~[TipS Team FG ]~
Posty: 859
Rejestracja: śr 06 lip, 2005
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: marosan » ndz 30 lip, 2006

to jeszcze powiedz mu co to jest i skad ma to wziasc, pamiętam jak tobie mówiłem co to jest i szukałem downloadu, bo nie jest łatwo znaleść

alcaboro
Oglądacz
Posty: 6
Rejestracja: sob 29 lip, 2006

Post autor: alcaboro » ndz 30 lip, 2006

co to jest?

Awatar użytkownika
Słodki
~[TipS Team FG ]~
Posty: 654
Rejestracja: pn 01 sie, 2005
Lokalizacja: Wielgomłyny

Post autor: Słodki » ndz 30 lip, 2006

to jeszcze powiedz mu co to jest i skad ma to wziasc, pamiętam jak tobie mówiłem co to jest i szukałem downloadu, bo nie jest łatwo znaleść
ty to nie umiesz szukac :P i tyle :P a znalesc jest latwiutko tylo trzeba wiedziec gdzie :P

http://www.wog.acidcave.com/

tu masz instalacje oraz spolszczenie do woga :P
Ostatnio zmieniony ndz 30 lip, 2006 przez Słodki, łącznie zmieniany 1 raz.
...I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.

Co masz zrobić dziś zrób pojutrze, zyskasz 2 dni wolnego.

http://www.travian.pl/?uc=pl5_38454

alcaboro
Oglądacz
Posty: 6
Rejestracja: sob 29 lip, 2006

Post autor: alcaboro » ndz 30 lip, 2006

hehe konkretna zajawka ! kto zagra na wogu ?:D

[ Dodano: Nie 30 Lip, 2006 ]
ale teraz przy instalacji mam problem bo to chce zmiany systemu windows na język angielski z polskiego a ja nie wiem o co chodzi ...

Awatar użytkownika
Słodki
~[TipS Team FG ]~
Posty: 654
Rejestracja: pn 01 sie, 2005
Lokalizacja: Wielgomłyny

Post autor: Słodki » ndz 30 lip, 2006

musisz sobie zmienic na czas instalacji jezyk na kompie na angielski a po instalacji spowrotem na polski :D w panelu sterowania gdzies to jest :P
...I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.

Co masz zrobić dziś zrób pojutrze, zyskasz 2 dni wolnego.

http://www.travian.pl/?uc=pl5_38454

alcaboro
Oglądacz
Posty: 6
Rejestracja: sob 29 lip, 2006

Post autor: alcaboro » ndz 30 lip, 2006

ale gdzie :mrgreen:

Freak
Partyjny :-)
Posty: 88
Rejestracja: pt 28 lip, 2006

Post autor: Freak » pn 31 lip, 2006

panel sterowania>data godzina jezyk i opcje regionalne>opcje regionalne i jezykowe tam chyba
THE ENDk***a

Nevariel
Poeta
Posty: 411
Rejestracja: pt 23 gru, 2005
Lokalizacja: Tarnowskie Góry

Post autor: Nevariel » pn 31 lip, 2006

a tak wogule standardowo w zasobniku powinienes miec ikonkę PL na szarym tle, klikasz na nią prawym p. myszy, dajesz ustawienia i dalej chyba sam się połapiesz

Awatar użytkownika
marosan
~[TipS Team FG ]~
Posty: 859
Rejestracja: śr 06 lip, 2005
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: marosan » pn 31 lip, 2006

Słodki pisze:ty to nie umiesz szukac :P i tyle :P a znalesc jest latwiutko tylo trzeba wiedziec gdzie :P

http://www.wog.acidcave.com/

tu masz instalacje oraz spolszczenie do woga
ja to mialem juz dawno :P a ty sam znalesc nie umiales :P
Słodki pisze:musisz sobie zmienic na czas instalacji jezyk na kompie na angielski a po instalacji spowrotem na polski :D w panelu sterowania gdzies to jest
Byś powiedział dokładnie, ty nad tym siedziałeś co najmniej godzine (ale chyba więcej) i gdyby nie ja to byś sobie nie poradził

alcaboro
Oglądacz
Posty: 6
Rejestracja: sob 29 lip, 2006

Post autor: alcaboro » pn 31 lip, 2006

czyli kto chce sobie pograć ?:D ja jestem chętny proszę odezwijcie sie na gg pod numer 5356441

Awatar użytkownika
Słodki
~[TipS Team FG ]~
Posty: 654
Rejestracja: pn 01 sie, 2005
Lokalizacja: Wielgomłyny

Post autor: Słodki » pn 31 lip, 2006

marosan pisze:
Słodki pisze:ty to nie umiesz szukac :P i tyle :P a znalesc jest latwiutko tylo trzeba wiedziec gdzie :P

http://www.wog.acidcave.com/

tu masz instalacje oraz spolszczenie do woga
ja to mialem juz dawno :P a ty sam znalesc nie umiales :P
Słodki pisze:musisz sobie zmienic na czas instalacji jezyk na kompie na angielski a po instalacji spowrotem na polski :D w panelu sterowania gdzies to jest
Byś powiedział dokładnie, ty nad tym siedziałeś co najmniej godzine (ale chyba więcej) i gdyby nie ja to byś sobie nie poradził
sam jestes lol powtarzam ci to :P odrazu sie skapnolem gdzie jezyk zmienic a ty mi do sciagniecia taka strone podales ze hoho balem sie tam nawet zaglac bo cyrylicy nie znam....
Ostatnio zmieniony pn 31 lip, 2006 przez Słodki, łącznie zmieniany 1 raz.
...I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.

Co masz zrobić dziś zrób pojutrze, zyskasz 2 dni wolnego.

http://www.travian.pl/?uc=pl5_38454

mikiziko
Oglądacz
Posty: 4
Rejestracja: pn 28 lip, 2008
Lokalizacja: katowice
Kontakt:

Post autor: mikiziko » pn 28 lip, 2008

kto chce pograc w h3 przez neta zapraszam do mojego tematu
poswieconego heros3 i grze sieciowej przez interenet

PORADNIK JAK zagrac w heroes 3 przez neta
http://www.mikiziko.fora.pl/gry-sieciow ... 3,373.html
www.mikiziko.fora.pl - forum o wszystkim dla wszystkich :P

Awatar użytkownika
cienki
Poeta
Posty: 178
Rejestracja: ndz 22 lip, 2007
Lokalizacja: Z Kambodży
Kontakt:

Post autor: cienki » sob 30 sie, 2008

Taaak wog rulez :D nawet mam kilka wlasnych jednostek :P Moge sie nimi podzielic ale nie za nic :D

Ogółem moge zagrac ale tylko w Restoration of Erathia to moja jedyna wolna wersja bez dodatkowych grafik do innych wersji wpakowuje ciagle nowe grafiki i gra nie jest zbyt stabilna a pozatym nie mam innych wersji obecnie oprocz RoE wiec jakby kto byl zainteresowany to klikac do mnie :)
Obrazek

ODPOWIEDZ