-Konsolę
-Joysticki
-Zasilacz (Jeszcze się zastanowie czy mi trzeba będzie.)
Nie potrzebuję:
-RF Switch
-Gier
-(No i oczywiście...)Telewizora

Cena - 10zł - 30zł
Może być używana ale by tylko działała.
Czekam na propozycje.
Moderator: RayNor
Co do Allegro to wystarczy znaleźć wiarygodnego sprzedawcę. Golbez już pisał m.in. o co chodzi.cienki wrote:Ale ja niechcę kupować na żadnym allegro tylko choć raz od kogoś a na allegro to ja już kiedyś sobie zamówiłem GameBoya Advance SP i jak mi dostarczyli to była zepsuta a napisał że gra jest w 100% sprawna (teraz ktoś powie z was napewno że to na poczcie zniszczyli). Teraz nie ufam allegro więc nie dawajcie mi żadnych allegrowskich linków.
cienki wrote:Ale ja niechcę kupować na żadnym allegro tylko choć raz od kogoś a na allegro to ja już kiedyś sobie zamówiłem GameBoya Advance SP i jak mi dostarczyli to była zepsuta a napisał że gra jest w 100% sprawna (teraz ktoś powie z was napewno że to na poczcie zniszczyli). Teraz nie ufam allegro więc nie dawajcie mi żadnych allegrowskich linków.
Cosik mi się zdaje, że te Twoje wypowiedzi strasznie zagmatwane są i się wykluczają poniekądcienki wrote:EDIT 2 - Link 2 (ten nes wygląda jak moja stara konsola więc może sobie ją kupię) Jak kiedyś szukałem to jej nie było.