Kupię rayman na sega saturn

Chcesz coś kupić ? To forum jest dla Ciebie

Moderator: RayNor

CURT
Oglądacz
Posty: 4
Rejestracja: ndz 09 gru, 2007

Kupię rayman na sega saturn

Post autor: CURT » ndz 09 gru, 2007

Witam chciałbym kupić dość stara grę rayman 1 na sege staurn bardzo proszęo odpowiedzi acha i cena dam 10zli więcej+koszt przesyłki :mrgreen:
Ostatnio zmieniony ndz 09 gru, 2007 przez CURT, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mareckuss
Przypał
Posty: 1030
Rejestracja: śr 14 wrz, 2005
Lokalizacja: South of Poznań & Funny WarSaw

Post autor: mareckuss » ndz 09 gru, 2007

Gry na Saturna raczej niełatwe do zdobycia, jeżeli bardzo zależy ci na grze, a oryginału nie widu, możesz ją ściągnąć stąd

CURT
Oglądacz
Posty: 4
Rejestracja: ndz 09 gru, 2007

Post autor: CURT » ndz 09 gru, 2007

Ale to jest na komputer ps1 sege ?

[ Dodano: Nie 09 Gru, 2007 ]
ok juz wiem ale jeszcze jedno male pytanko czy to pujdzie na windows XP ?

Awatar użytkownika
mareckuss
Przypał
Posty: 1030
Rejestracja: śr 14 wrz, 2005
Lokalizacja: South of Poznań & Funny WarSaw

Post autor: mareckuss » ndz 09 gru, 2007

Emulacja Saturna jest skomplikowana i w przeciwieństwie do PSOne trudna do zaprogramowania, mimo upływu lat programy pozwalające na gre wciąż pozostawiają wiele do życzenia. Przyznam, że nie próbowałem wszystkich emulatorów (jeden z lepszych, bodajże SSF wymaga SSE2, a tego mój leciwy Athlonek XP nie posiada)
A tak wogóle to chciałeś oryginał czyli domyślam się, że posiadasz Saturna? Nie problem wypalić ten obraz w Alcoholu na cdr-ce....

CURT
Oglądacz
Posty: 4
Rejestracja: ndz 09 gru, 2007

Post autor: CURT » pn 10 gru, 2007

Nie nie niezrozumielismy się mam sege ale czy nagrany rayman pujdzie czy musze go przerobic gdzies

Awatar użytkownika
mareckuss
Przypał
Posty: 1030
Rejestracja: śr 14 wrz, 2005
Lokalizacja: South of Poznań & Funny WarSaw

Post autor: mareckuss » pn 10 gru, 2007

W przypadku PSOne przerabiano jakoś konsole, aby odczytywała zwykłe płyty cdr, nie wiem jak z Saturnem. Wypal płytę z obrazu i przekonaj się :)

CURT
Oglądacz
Posty: 4
Rejestracja: ndz 09 gru, 2007

Post autor: CURT » pn 10 gru, 2007

ok dzienki pomogłeś mi jak nikt thanx i dzienki za info

[ Dodano: Czw 13 Gru, 2007 ]
Echhh nie działa na sege ;/ ale może masz jakiś link z którego bym mógł to ściągnąć na pc np.rapiershare link i td tylko podaj

ODPOWIEDZ