GTA: SA
- Starscream
- Poeta
GTA: SA
Chciałbym, żeby na stronie pojawiła się solucja do GTA: SA. Tutaj, na samej górze, jest solucja do tejże gry. Za umieszczenie solucji z góry dziękuję.
I ty możesz przyłączyć się do Rewolucji! Zapisy przyjmuje madrav na PW.
Tak jest gdyby nie prawa autorskie na stronie byłyby już setki solucji.

Pełne wersje gier. Filmy, Programy
Kody do gier, solucje
Darmowe gry java. SE K510i i inne Więc wbijać:)
- Starscream
- Poeta
dizzyx wrote:Skoro solucja jest w necie, to po co ja dublowac?? Zreszta nie bylo by zbyt dobrze, gdyby na tej stronie umiescic solucje z innej strony. Starscream, slyszales kiedys o prawach autorskich??
marosan wrote:Tak jest gdyby nie prawa autorskie na stronie byłyby już setki solucji.
Hm... Sam napiszę solucję i ją wyślę Płaskiemu.RayNor wrote:A jesli samemu się napisze solucje i ją się zamieści w necie, to dopiero jest satysfakcjaA jeszcze jak ktoś będzie z niej korzystał.....
![]()
Jak już napiszesz to wyślij ją do mnie a nie do płaskiego.Starscream wrote:Hm... Sam napiszę solucję i ją wyślę Płaskiemu.
Ten dział tworze sam on mi jedynie doradza, ale sam się nie wtrąca do wyglądu ani wogóle do niczego na stronie.

Kody do gier, solucje
- Starscream
- Poeta
Zgadza się.marosan wrote:Jak już napiszesz to wyślij ją do mnie a nie do płaskiego.Starscream wrote:Hm... Sam napiszę solucję i ją wyślę Płaskiemu.
Ten dział tworze sam on mi jedynie doradza, ale sam się nie wtrąca do wyglądu ani wogóle do niczego na stronie.
Na tym forum nie ma Płaskiego-jest tylko plaski.Starscream wrote:dizzyx wrote:Skoro solucja jest w necie, to po co ja dublowac?? Zreszta nie bylo by zbyt dobrze, gdyby na tej stronie umiescic solucje z innej strony. Starscream, slyszales kiedys o prawach autorskich??marosan wrote:Tak jest gdyby nie prawa autorskie na stronie byłyby już setki solucji.Hm... Sam napiszę solucję i ją wyślę Płaskiemu.RayNor wrote:A jesli samemu się napisze solucje i ją się zamieści w necie, to dopiero jest satysfakcjaA jeszcze jak ktoś będzie z niej korzystał.....
![]()

A co do tematu-chyba każdy ma kody do GTA SanAndreas.

Czytaj uważnie!!! Tu nie chodzi o kody ale o solucje do GTA:SAFratus wrote:A co do tematu-chyba każdy ma kody do GTA SanAndreas.

Kody do gier, solucje
-
- Oglądacz
a w regulaminie jest napisane zeby nie obrazac innych

Kody do gier, solucje