Zelek31
Moderator: RayNor
Kilof + stanowisko głowno dowdzącego rozkladania gówniane* papy po ziemi... A zelek bedzie wlasnie ta shitowska papąQtors wrote:On wśród czarnuchów będzie się wyróżniał, to po 10 latach dostanie awans + nowy kilof, zaś zelek wtopi się w tłum i całe życie będzie w czasie nadgodzin chapał czarną dzidę

Bo prowokował - zakładajac ubrania mamyA Zelek tylko o jednym...Trudne dzieciństwo chłopak miał.

I bez tabliczki bedzie wiadomo po co on jest na tej trasie...Qtors wrote:zelek w szkocji zrobisz furorę stojąc na rondzie z tabliczką- cocksucking4free
Czas przemyśleń i rozważań
zelek31, zasady są jasno określone
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych
Killim, po co wdajesz się z nim w dyskusję (uznajmy że tak to można nazwać), skoro to tak jak gadanie do ściany? Nie chciałbym tu jej (ściany) obrażać, w końcu i ona mądrzejsza i będzie siedzieć cicho
Może większość to śmieszy jak kolejny forumowicz miesza Zelka z błotem, ale uważam że to strata Twojego czasu ;p
Co do Ciebie Zeluś: milczenie przystoi mędrcom, a co dopiero głupcom - rozważ te słowa, choć mogą okazać się za trudne dla Ciebie

Co do Ciebie Zeluś: milczenie przystoi mędrcom, a co dopiero głupcom - rozważ te słowa, choć mogą okazać się za trudne dla Ciebie
"Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana"
"Stawiaj swoje wojska w pozycji, z której nie ma ucieczki i raczej umrą, niż zdołają się wycofać. Jeżeli nie ma ucieczki od śmierci, zarówno oficerowie jak i prości żołnierze dają z siebie wszystkie siły"
Hasu_z_Lasu d{-_-}b --> Reaktywacja!
"Stawiaj swoje wojska w pozycji, z której nie ma ucieczki i raczej umrą, niż zdołają się wycofać. Jeżeli nie ma ucieczki od śmierci, zarówno oficerowie jak i prości żołnierze dają z siebie wszystkie siły"
Hasu_z_Lasu d{-_-}b --> Reaktywacja!
- Starscream
- Poeta
Lol teraz to niezly gang sie nam tu robi... Starscream i Analek - lol gang olsenaStarscream wrote:Zelek, jestem z Tobą. Qtors nie zawsze rozumie mój tok myślenia, a poza tym nie umie czasami poprawnie napisać mojej ksywki.zelek31 wrote:Spadaj świeżak, śmieszny jesteś i tyle.

Czas przemyśleń i rozważań
A ja go lubie i popieram i mam dla niego super prezent...hehehe niech odezwie sie na ggto mu go przekaze
Każdy pozytywny głos się liczy więc wchodzimy i głosjemy
http://studenckihumor.pl/ranking.php?id=904&sort=visitA
------------------------------------------------------
Nigdy nie gadaj z debilem - najpierw zniży Cie do swojego poziomu a potem pokona posiadaną wiedzą!!
---------------------------------------------------
REWOLUCJA
http://studenckihumor.pl/ranking.php?id=904&sort=visitA
------------------------------------------------------
Nigdy nie gadaj z debilem - najpierw zniży Cie do swojego poziomu a potem pokona posiadaną wiedzą!!
---------------------------------------------------
REWOLUCJA