Zelek31
Moderator: RayNor
Zelek31
UWaga uwaga !!!
Panowie i panie bo ciężkich bojach i długim przekonywaniu naszego tyrana, udało się co następuje:
Zelek wraca do forumowego życia ewidentnie i głównie na moją prośbę więc wszelkie pretensje co do tej decyzji kierować na PW do mnie.
Żeby nie było za pięknie oto mały regulamin tego tematu a raczej przykaz dla uczetników.
....;; Dla ZELKA: ;;....
1. Ma absolutny zakaz pisania w każdy innym temacie na tym forum poza TYM w którym ekheememem mam zaszczyt pisać. Założenie jest takie - jeden post w innym temacie i postać zelka znika na dobre i nie ma najmniejszej szansy aby ją uratować
2. Nie wolno używać brzydkich słów, ani WPROST obrażać innych użytowkników. Jeżeli już musisz użyć brzydkiego [jak to brzmi] wyrazu napisz go od tyłu...:)he he ...
3. Masz pełną dowolność z kim chcesz gadać i o czym...W tym temacie możesz poruszać każdy temat jaki Ci przyjdzie do głowy. Żadnych kategorii , po prostu jeden temat do wszystkiego a czy zrobisz z niego syf to zależy od ciebie.
4.Witamy na forum - chociaż sporo okrojonym. Mam nadzieję że jeżeli w dłuższym okresie potrafisz utrzymać się na tym forum mając możliwość pisania tylko w jednym temacie to władza jeszcze bardziej złagodzi Ci karę
.....;;Dla Wszytskich innych;;.....
1. W tym temacie pisz tylko wtedy kiedy naprawdę chcesz coś powiedzieć mĄdrego , jeżeli masz zamiar się kłócić wdawać w słowne utarczki czy prowokować to lepiej zaznacz ignoruj i wogole się tu nie udzielaj
2. Poniewasz to swoisty offtopic dotyczący zelka poruszanych jest wiele tematów , a więc wymagana jest duża cierpliwość
3. Wszelkie nieprawdiłowości dotyczące funkcjonowania tego tematu zgłaszać do mnie albo plaskiego. Razem może coś wymodzimy:)he he
4.Miłej zabawy
Panowie i panie bo ciężkich bojach i długim przekonywaniu naszego tyrana, udało się co następuje:
Zelek wraca do forumowego życia ewidentnie i głównie na moją prośbę więc wszelkie pretensje co do tej decyzji kierować na PW do mnie.
Żeby nie było za pięknie oto mały regulamin tego tematu a raczej przykaz dla uczetników.
....;; Dla ZELKA: ;;....
1. Ma absolutny zakaz pisania w każdy innym temacie na tym forum poza TYM w którym ekheememem mam zaszczyt pisać. Założenie jest takie - jeden post w innym temacie i postać zelka znika na dobre i nie ma najmniejszej szansy aby ją uratować
2. Nie wolno używać brzydkich słów, ani WPROST obrażać innych użytowkników. Jeżeli już musisz użyć brzydkiego [jak to brzmi] wyrazu napisz go od tyłu...:)he he ...
3. Masz pełną dowolność z kim chcesz gadać i o czym...W tym temacie możesz poruszać każdy temat jaki Ci przyjdzie do głowy. Żadnych kategorii , po prostu jeden temat do wszystkiego a czy zrobisz z niego syf to zależy od ciebie.
4.Witamy na forum - chociaż sporo okrojonym. Mam nadzieję że jeżeli w dłuższym okresie potrafisz utrzymać się na tym forum mając możliwość pisania tylko w jednym temacie to władza jeszcze bardziej złagodzi Ci karę
.....;;Dla Wszytskich innych;;.....
1. W tym temacie pisz tylko wtedy kiedy naprawdę chcesz coś powiedzieć mĄdrego , jeżeli masz zamiar się kłócić wdawać w słowne utarczki czy prowokować to lepiej zaznacz ignoruj i wogole się tu nie udzielaj
2. Poniewasz to swoisty offtopic dotyczący zelka poruszanych jest wiele tematów , a więc wymagana jest duża cierpliwość
3. Wszelkie nieprawdiłowości dotyczące funkcjonowania tego tematu zgłaszać do mnie albo plaskiego. Razem może coś wymodzimy:)he he
4.Miłej zabawy
Każdy pozytywny głos się liczy więc wchodzimy i głosjemy
http://studenckihumor.pl/ranking.php?id=904&sort=visitA
------------------------------------------------------
Nigdy nie gadaj z debilem - najpierw zniży Cie do swojego poziomu a potem pokona posiadaną wiedzą!!
---------------------------------------------------
REWOLUCJA
Nigdy nie gadaj z debilem - najpierw zniży Cie do swojego poziomu a potem pokona posiadaną wiedzą!!
REWOLUCJA
- hellcabber
- Poeta
I ja go kocham dlatego postanowiłem reaktywować jego legendę....mam nadzieje zę nie złamie regulaminu i troche z nami pobędzie
REWOLUCJA
REWOLUCJA
Niee:)CHociaż jeżeli to umocniłoby moją wiarę w zelka to kto wie:)ach przypał przypał
REWOLUCJA
REWOLUCJA
Szymek dzięki za poparie.
Plaski co do twojego PW to nie rozumiem o co chodzi, gdyż zastosowałem się do podanego wyżej regulaminu:
Plaski co do twojego PW to nie rozumiem o co chodzi, gdyż zastosowałem się do podanego wyżej regulaminu:
2. Nie wolno używać brzydkich słów, ani WPROST obrażać innych użytowkników. Jeżeli już musisz użyć brzydkiego [jak to brzmi] wyrazu napisz go od tyłu...:)he he ..
Rewolucja jest blisko... na ulice wyjdą dzieci...
A co mnie to obchodzi? Regulamin jest jeden dla wszystkich, nie obchodzi mnie to co napisał nosfer w tej kwestii (to samo tyczy się obrażania). Jasne?
Żebyś się przypadkiem nie zdziwił, zresztą i tak tego nie zobaczysz, bo zgodnie z umową dostaniesz serwerowego bana na cały serwis.zelek31 wrote:Mój brat, Nosferatu musi pozostać bezkarny
bez zelka forum miało się dobrze przez 4,5 roku, ale ok jak chcesz za niego odpowiadać to proszę cię bardzo.Szymek wrote:ja moge odpowiadac za zelka, bo bez niego forum nie istnieje
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych
A ja oczywiście popieram wypowiedź Płaskiego 
I nie to że się podlizuję czy cuś, ale nie wiem co Wy w Zelku widzicie, że chcecie jego powrotu... Nie wierzę w jego poprawę i tyle... Zadam Wam pytanie:
Czy seryjny morderca może zmienić się w łagodną "owieczkę" ?

I nie to że się podlizuję czy cuś, ale nie wiem co Wy w Zelku widzicie, że chcecie jego powrotu... Nie wierzę w jego poprawę i tyle... Zadam Wam pytanie:
Czy seryjny morderca może zmienić się w łagodną "owieczkę" ?
Nobody Is Perfect --> My Name Is Nobody
Nobody Is Perfect --> My Name Is Nobody
Jesli powstanie sytuacja a'la Makbet to i owszem wszystko jest mozliweSony wrote:Czy seryjny morderca może zmienić się w łagodną "owieczkę" ?

człowieku!(chyba?) niedosc ze ktos ci robi łaske to jeszcze pyskujesz - - jaki ty masz dystans do siebie ? umiej przyjac wszystko z podniesilym czolem - jesli trwiedzisz ze cos jest inaczej to albo ignoruj to albo poprsotu udoodnij to tak zeby wszystkim szczeki opadły... A kiedy cos jest prawdziwe to nie ma problemu by to udowodnic...zelek31 wrote:hellcabber, nie j_a_l_a_d_r_e_i_p_w się. Jak coś ci nie pasuje to dodaj ten temat do ignorowanych i po sprawie
Palski dal bys sobie przez chwile spokoj i pozwolil temu dzialo zyc wlasnym zyciem - albo cos sie uzgodni albo nie. Szczerze powiedziawszy zelek mi sie znudzil jak zielona deseczka jasowi... i chetnie bym ja łabejyw na toryA co mnie to obchodzi? Regulamin jest jeden dla wszystkich, nie obchodzi mnie to co napisał nosfer w tej kwestii (to samo tyczy się obrażania). Jasne?

Last edited by XUL on Sun 23 Mar, 2008, edited 1 time in total.
Czas przemyśleń i rozważań