Poważne zapytanie
Moderator: RayNor
Ooo! No to może jak wkońcu ucichły gromy to ja sobie trochę powrzucam na Zelka, a wszyscy popatrzą, bo prawie wszyscy napaleńcy to z tej rewolucji są 
nie no.. żartowałem Zelus :*
a polecisz mi może jakieś dobre tablety na impotencje? bo ostatnio zacząłem łykać dobre tablety "MAX SIZE"
i mam problem z fiutkiem
też tak miewasz ziomek? 

nie no.. żartowałem Zelus :*
a polecisz mi może jakieś dobre tablety na impotencje? bo ostatnio zacząłem łykać dobre tablety "MAX SIZE"

A ja bym z chęcią dołączył do tych zapaleńców by mu nawrzucać, po tym jak wyraził chęć dymania on - mnie a potem vice versa. Impotencje Zelek ma, ale mózgu, który się jeszcze ani razu nie "zaaktywował" od czasu narodzin.
Rada ode mnie Uciex, poczęstuj Twojego dobrego kolegę paralizatorem, napewno wstanie ale czy nie odpadnie - tego już zagwarantować nie mogę
Jest też możliwość, że w ogóle nie opadnie, ale co wtedy pomyśli np. Twoja przyszła pracodawczyni (załóżmy) gdy będziesz z nią rozmawiał w czasie rozmowy kwalifikacyjnej 
Rada ode mnie Uciex, poczęstuj Twojego dobrego kolegę paralizatorem, napewno wstanie ale czy nie odpadnie - tego już zagwarantować nie mogę

"Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana"
"Stawiaj swoje wojska w pozycji, z której nie ma ucieczki i raczej umrą, niż zdołają się wycofać. Jeżeli nie ma ucieczki od śmierci, zarówno oficerowie jak i prości żołnierze dają z siebie wszystkie siły"
Hasu_z_Lasu d{-_-}b --> Reaktywacja!
"Stawiaj swoje wojska w pozycji, z której nie ma ucieczki i raczej umrą, niż zdołają się wycofać. Jeżeli nie ma ucieczki od śmierci, zarówno oficerowie jak i prości żołnierze dają z siebie wszystkie siły"
Hasu_z_Lasu d{-_-}b --> Reaktywacja!
- Starscream
- Poeta
Na postawione przez Zelka pytanie odpowiem, że żeńska płeć Madrava jest raczej mało prawdopodobna. Wiem to, bo przeczytałem jego post w temacie o RapidShare, w którym wypowiedział się w sposób sugerujący, że jest przedstawicielem płci męskiej.
I ty możesz przyłączyć się do Rewolucji! Zapisy przyjmuje madrav na PW.
Myślę, że Madrav jednak Cię szybko nie odwiedzi xDzelek31 wrote:Ten fagas zawsze się tak wypowiada. Sugeruje to że ma kłopoty z osobowością i powienien udać się na terapię w ośrodku zamkniętym
------------------------------------------------------
Nobody Is Perfect --> My Name Is Nobody
Nobody Is Perfect --> My Name Is Nobody
- hellcabber
- Poeta
ojj nie wiem, nie wiem. Wczoraj Zelek się do mnie odezwał i starał się pomóc mi, ale skończyło się na tym, że chce 1000zł za pokazanie swojego pitola-Golbez- wrote:poczęstuj Twojego dobrego kolegę paralizatorem, napewno wstanie ale czy nie odpadnie - tego już zagwarantować nie mogę

i Zelus, nie martw się tak o mnie, Twoje zdjęcie niezwykle umięśnionej klaty z pewnością pomoże mi na impotencję

btw. dobra, koniec tematu, bo ktoś jeszcze uwierzy