Sony_1987 wrote:-Golbez Twoja wrodzona skleroza przekształca się już w alzhaimera xD
Czyli przyznajesz się do swoim homo-poglądów?
Uciex wrote:nie widze najmniejszego sensu w tworzeniu takich beznadziejnych grupek na tym forum, a te wasze regulaminy panujące w tym "freedom fighters" odnośnie R_ewolucji i postulaty są dla mnie poprostu śmieszne bo nic nie wnoszą do tego forum
Problem w tym że grupa nie jest dla forum (w przeciwieństwie do wspomnianej R_Ewolucji) ani po to żeby inni mieli ubaw po pachy tylko zostało stworzone dla pewnego ścisłego grona osób (czyli grających na Hamachi - jak narazie). Zresztą zapomniałeś o dość ważnej sprawie, to nie ludzie są dla forum - tylko wręcz odwrotnie - forum jest dla ludzi. Wiadomo że jest większa liczba osób preferujących powiedzmy... hm... agresywny styl walki (np. Karate), a mniejsza grupa defensywny (np. Akikai inaczej nazywane Aikodo choć niesłusznie), słaby przykład (teraz z moim myśleniem jest trudno - patrz godzina), ale to samo odwołuje się również do tej sytuacji. Zaspokajamy po prostu zapotrzebowanie tego mniejszego grona, nie ważne czy są to tylko 2 osoby czy 10, liczy się że ktoś jednak z tego korzysta.
Co do regulaminu, jestem typem człowieka który ma pewne zasady których trzyma się mimo wszystko - bez różnicy czy jest to świat realny czy wirtualny, reprezentujesz przecież siebie mimo że jesteś anonimowy. Nie zaatakuje nikogo od tyłu ani nie szukam na siłę sporu (chociażby nawet z R_Ewolucją). Nie są to zasady wpojone przez siły wyższe (np. rodziców) ale wyuczone przez lata doświadczenia, po prostu wiem jaki chce być i do tego zmierzam. Tego również wymagam od członków grupy i tym możemy się pochwalić
Może ja teraz Ci zadam to samo pytanie ale inaczej sformułowane: Po co tworzysz grupę swoich znajomych (z uczelni itp.) z którymi zawsze Jesteś na "cześć" i "co tam słychać", skoro wokół też są ludzie? Przecież to nic nie wnosi do społeczeństwa o_O (a przynajmniej w tak małym stopniu jak moja grupa do forum FG)
Uciex wrote:jedynie widzę w tym wszystkim wielka chęć wyróżnienia się tą dziecinadą lub chęcią pseudowładzy, którą tym sposobem nigdy nie osiągniecie
Wszelką chęć wyróżnienia ma R_Ewolucja tworząc przeróżne ku temu tematy. Tematu z historią forum wraz z fotkami czy plan obalenia Płaskiego nie nazwiesz już dziecinadą? ciekawe... Władza zgubiła niejednego na pozór dobrego człowieka, a Freedom_Fighters nie są od zdobywania władzy (w końcu nie po to została utworzona), a po to żeby budować przyjazną atmosferę wśród jej członków z podobnymi zainteresowaniami i póki co, nie dostaję sygnałów jakoby miało być odwrotnie.
Uciex wrote:sorry, ale musiałem to napisać, bo jak czytałem te posty to normalnie nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać, tym bardziej biorąc pod uwagę wiek Sony'ego :] no cóż... nie chciałem tutaj nikogo obrazić tylko wyraziłem swoją opinię która mi się od dawna cisnęła, aby tu napisać na temat tej bądź, co bądź śmiesznej grupki.
Nie ma za co przepraszać

Co do wieku Sony'iego, mamy w swoich szeregach
paru obecnych/byłych studentów. Cieszy mnie to że ktoś wyraził swoją opinię na ten temat, bo jedną z gorszych cech ludzkich jest właśnie nie mówienie o tym co myśli. (co nie zmienia faktu że bana dostaniesz gdybyśmy przypadkowo objęli władzę^^).
PS:
Sony, uprzedziłeś mnie! Trzeba będzie ustalić chyba nowe prawo: póki wódź przewodniczący FD się nie wypowie, nikomu niższego szczebla nie wolno tego robić!
Za karę postanawiam upowszechnić zdjęcie Sony'ego, niestety robione przez dwóch fotografów i nie wiadomo która prawdziwa (może obie - źle zgrana gra świateł i macie):
http://icanhascheezburger.com/2008/03/0 ... -a-cookie/
"Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana"
"Stawiaj swoje wojska w pozycji, z której nie ma ucieczki i raczej umrą, niż zdołają się wycofać. Jeżeli nie ma ucieczki od śmierci, zarówno oficerowie jak i prości żołnierze dają z siebie wszystkie siły"
Hasu_z_Lasu d{-_-}b --> Reaktywacja!