juz niedlugo moi bracia juz niedlugo, a potem w demokratycznych wyborach wybierzemy glownego ojca dyrektora tego forum [bedzie dwoch kandydatow pierpio i ja] i jak wygram to wszystkich wiernych uczestnikow rewolucji obdarzymy kasa z reklam i wogloe "posadkami"Growlithe wrote:PLASKI MUSI ODEJŚĆ
nie dziekuj tylko bierz sie za robote - cale wojsko trza zaopatrzyc w picie i jeszcze ma dla nas starczyc i jeszcze mamy na tym zartobic...ot twoja rola - jak sie nie spiszesz podzielisz los Richego - wysp na antarktydzie jest duzoSłodki wrote:az sie łezka w oku kreci, chcialbym podziekowac akademii, mojej matce i wszystkim ktorzy wierzyli w moje zwyciestwo.
dam rade spoko wodza czyli spoko madrava ,bo on jest mozgiem rewolucji......ja jestem tylko reka ludu ktora kiedy dojdzie miecza zetnie glowy niewiernych liberalowNosfer lepiej jak Rambo - ty sam z łukiem oni maja karabiny Oo! - Rambo se dał rade ,czy sobie poradzisz okarze się ;p
wiem wiem 103 mln patykow mnie to kosztowalo - pol lasu skarczowalem:)ale skonczyly sie juz czasy kiedy sam sobie na gwaizdke prezenty kupowalem teraz lud bedzie kupowal namXUL wrote:Te piłe to kojarze - sam mu na gwizdke radziłem żeby sobie kupił
my nie uzywamy sily tylko perswazji. jedynym wyjatkiem od tej reguly sa wrogowie ludu, moi wrogowie , wrogowie rewolucji, wszyscy z opozycji i wogole niewdzieczni i nieposluszni ludzieŁojej - gorzej niż białoruś - ledwo zaczeli a tuj juz czuc amunicje i pałki władzy... Oo!
jak tylko bedziemy mieli dosc picia i uzbrojenia - mam nadzieje ze nasz mozg z bunkra postaral sie o miecze i karabinyXUL wrote:to kiedy pierwsze powstanie ??
APEL!!!!!
Ja Nosfer wielki I Rewomocny apeluje do was userzy - popierajcie rewolucje jezeli chcecie pelnic jakas znaczaca funkcje w przyszlym forum i jakies strzepki kasy z reklam ze strony dostac:)
Pozdrawiam was i zycze szczescia
PS.
od dzisiaj wszystko jest inne - po nas przyjda nastepni i nastepni az ustapi:)XUL wrote:(a zreszta też was buntownicy jedni heh).