Tabelki przed grą.

Czyli wszystko co nie pasuje do powyższych kategorii

Moderator: RayNor

Post Reply
User avatar
mammix
Oglądacz
Posts: 2
Joined: Sun 02 Oct, 2005
Location: Lublin

Tabelki przed grą.

Post by mammix » Sun 02 Oct, 2005

Mam problem.
Są gry (np. MOHAA, Outkast), które przed włączeniem wyświetlają tabelkę ze wszystkimi czynnościami, które wykonują.
No i właśnie.
Takie gry mi nie chodzą...
Czy mógłby mi ktoś pomóc?

PS: poza tym strona jest świetna :D
pozdro,
mammix

User avatar
Richy
Przypał
Posts: 1786
Joined: Sun 08 Dec, 2002
Location: Z Twojej piwnicy >=]

Post by Richy » Sun 02 Oct, 2005

No i w tej, że ramce powinno być napisane co nie tak...
Metal Gear Solid 3: Snake Eater - W tę gre sie nie gra... Tę gre się przeżywa...
Image

User avatar
mammix
Oglądacz
Posts: 2
Joined: Sun 02 Oct, 2005
Location: Lublin

Post by mammix » Mon 03 Oct, 2005

pojawia sie:
COULD not OPEN GLFile
czy jakos tak :D
pozdro,
mammix

User avatar
mareckuss
Przypał
Posts: 1030
Joined: Wed 14 Sep, 2005
Location: South of Poznań & Funny WarSaw

Post by mareckuss » Mon 03 Oct, 2005

Jakie masz sterowniki do karty graficznej?

User avatar
Richy
Przypał
Posts: 1786
Joined: Sun 08 Dec, 2002
Location: Z Twojej piwnicy >=]

Post by Richy » Mon 03 Oct, 2005

Wgraj nowe direct X jak masz jakieś stare, albo właśnie aktualne sterowniki do karty graficznej.
Metal Gear Solid 3: Snake Eater - W tę gre sie nie gra... Tę gre się przeżywa...
Image

User avatar
marosan
~[TipS Team FG ]~
Posts: 859
Joined: Wed 06 Jul, 2005
Location: Poznań
Contact:

Post by marosan » Mon 03 Oct, 2005

Brakuje mu bibliotek OpenGL

User avatar
mareckuss
Przypał
Posts: 1030
Joined: Wed 14 Sep, 2005
Location: South of Poznań & Funny WarSaw

Post by mareckuss » Tue 04 Oct, 2005

Albo ma jakąś kijową karte...

User avatar
madrav
Poeta
Posts: 582
Joined: Fri 24 Jun, 2005
Location: Sodoma

Post by madrav » Tue 04 Oct, 2005

na kijowych kartach też gry działają. myślę że marosan ma rację
uwazaj na wilki, men!
Image

User avatar
mareckuss
Przypał
Posts: 1030
Joined: Wed 14 Sep, 2005
Location: South of Poznań & Funny WarSaw

Post by mareckuss » Tue 04 Oct, 2005

OPEN GL to standard, z obsługą którego gry wychodziły juz w 97 roku (no w 96 był patch do Quake)
Jako "Kijową" karte mam na myśli taką, która jest niewystarczająca dla Medal Of Honor (minimum 16Mb na pokładzie), Outkast (Jedi Knight 2: Outcast?) to samo = engine Quake 3.
Istnieje pewne prawdopodobieństwo, że kolega ma karte zintegrowaną... (nie NVIDIE ani Radeona)

User avatar
mareckuss
Przypał
Posts: 1030
Joined: Wed 14 Sep, 2005
Location: South of Poznań & Funny WarSaw

Post by mareckuss » Wed 05 Oct, 2005

Na stronie jest wyraznie napisane jak sciagnac Warcrafta 2. Jak klikniesz na free to po ok 40 sekundach pojawi sie link na dole. Takie trudne?

User avatar
Sloma
Poeta
Posts: 639
Joined: Wed 31 Aug, 2005
Location: się biorą małe dzieci ??

Post by Sloma » Wed 05 Oct, 2005

Może nie umie czytać ?? no tak jest ok tylko to
problem wrote:Jak sciagnac tego warcrafta2 bo mi jakas tabela wyskakuje klikam free na i nie wiem co dalej .............
jest lekko poza tematem

User avatar
mareckuss
Przypał
Posts: 1030
Joined: Wed 14 Sep, 2005
Location: South of Poznań & Funny WarSaw

Post by mareckuss » Wed 05 Oct, 2005

Sloma wrote:Może nie umie czytać ?? no tak jest ok tylko to
problem wrote:Jak sciagnac tego warcrafta2 bo mi jakas tabela wyskakuje klikam free na i nie wiem co dalej .............
jest lekko poza tematem
Jak nie umie czytac, to moge tu na pismie wyjasniac i tak nie sciagnie... Natomiast smutne jest to, ze takich ludzi "poza tematem"/ignorantów jest tak wielu.
A nie wydaje mi sie, aby zainteresowanie sie trescia komunikatu nad linkiem wymagalo poswiecenia wiecej czasu od rejestracji na forum i smiecenie zbednymi postami.

ps. z tym metalem to wypraszam sobie ;) (a pisze się "żyć")
Last edited by mareckuss on Thu 06 Oct, 2005, edited 1 time in total.

User avatar
marosan
~[TipS Team FG ]~
Posts: 859
Joined: Wed 06 Jul, 2005
Location: Poznań
Contact:

Post by marosan » Thu 06 Oct, 2005

mammix mam pytanko jaka karte masz w kompie??

User avatar
macciekk21
Poeta
Posts: 636
Joined: Wed 29 Mar, 2006

Post by macciekk21 » Thu 25 May, 2006

nawet na nvidia rivia tnt2 jest opengl

User avatar
marosan
~[TipS Team FG ]~
Posts: 859
Joined: Wed 06 Jul, 2005
Location: Poznań
Contact:

Post by marosan » Thu 25 May, 2006

i co z tego?? ja mam na przyklad s3 trio 1mb i nie nazekam

Post Reply