Richy wrote:Nazguul wrote:co to za kibice co wspierają tylko zagraniczne drużyny. Przykre...
To wspaniali kibice. Komu mam kibicować w Polsce? Legii która sobie nie pogra jakiś czas w pucharach? Powiedz mi co za Legia ma kibiców... Pogoni, której niegdyś kibicowałem? Dziękuje, pan Ptak skutecznie mi to wybił z głowy. Wiśle? Nie. Może Arce? Daj spokój człowieku tu nie ma czego oglądać, a żeby dostać w morde nie musze iść, aż na stadion. A kibicując Liverpoolowi FC... uważam się za 100% kibica, może tego nie rozumiesz, młody jesteś... ale polecam obejrzeć jakiś mecz rozgrywany na Anfield...
Dobrze masz racje to nie oznacza ,że nie jesteś kibicem. Co do Liverpoolu nie martw się mam C+ i oglądam jego mecze

. A w Polsce kibice są na serio wspaniali nie jestem zaślepionym Legionistą i wiem ,że tak samo Legia ma świetnych kibiców jak np. Lech Poznań czy ŁKS. Pamiętaj ,że chodzi o kibiców nie bandytów z Gangu Mokotowskiego co robią burdy na stadionach ćwicząc się. A Legia ma świetnych kibiców i niestety jak każdy klub ma też bandytów i bande debili. Ale 95% kibiców Legi to naprawde są OK ludzie, zresztą nie tylko Legi... Kibicuje Legi ale śmieszą i denerwują mnie te nienawiści , bo dlaczego mam kogoś nienawidzić ,bo urodził się w Łodzi czy Krakowie a ja w Warszawie?!
Jest mi też przykro ,że internetowi napinacze nienawidzą mnie bo jestem kibicem Legii.
A tak wogóle , bez obrazy ale kiedy ty byłeś na meczu i dostałeś w morde?!! Ja nieraz byłem na zniesławionej Żylecie i nic mi się nie stało. Jeśli się nie pchasz do bójek to na 98% po ryju nie oberwiesz na stadionie.
Pozdro dla wszystkich normalnych kibiców (L)