Półfinały LM sezon 06/07
Moderator: RayNor
- Jazzwhisky
- Poeta
No i zaskakujący wynik a zarazem totalna porażka ManU na całej linii... Fakt Milan zagrał perfekcyjnie, ale mam wrażenie że to głównie przez to że ManU grał chaotycznie, a gracze tejże drużyny nie wiedzieli nawet do kogo podawać... Wynik 3:0 dla Milanu mówi sam za siebie. Powiem jeszcze jedno - gdy zobaczyłem że piłkarze ManU ubrani są w białe koszulki, od razu przeczułem porażkę, ponieważ zawsze jak są ubrani w te barwy, to potem cuda dzieją się na boisku, i bynajmniej nie na ich korzyść... Jak dla mnie, finał stracił spory urok, bez takich faworytów jak ManU czy Chelsea, ponieważ według mnie Liverpool rozgromi Milan. A z innym biegiem wypadków, mogłoby być naprawdę gorąco w finale 

"Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana"
"Stawiaj swoje wojska w pozycji, z której nie ma ucieczki i raczej umrą, niż zdołają się wycofać. Jeżeli nie ma ucieczki od śmierci, zarówno oficerowie jak i prości żołnierze dają z siebie wszystkie siły"
Hasu_z_Lasu d{-_-}b --> Reaktywacja!
"Stawiaj swoje wojska w pozycji, z której nie ma ucieczki i raczej umrą, niż zdołają się wycofać. Jeżeli nie ma ucieczki od śmierci, zarówno oficerowie jak i prości żołnierze dają z siebie wszystkie siły"
Hasu_z_Lasu d{-_-}b --> Reaktywacja!
Ehh co tu napisać? Wrócilem z baru wnerwiony, kupon poszedł się (jestem_dzieckiem_neo_które_myśli_że_jest_fajne_bo_przeklina), ukochana drużyna poległa, lipa jak cholera. Ot Milan był dużo lepszy w tym dniu. Finał wygra niestety Milan :/
Ehhh
Ehhh
[center]Wasz ukochany MORDEK 
Żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce!
Ide sie pochlastać za debilność userów!

Żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce!
Ide sie pochlastać za debilność userów!
- Jazzwhisky
- Poeta
Spodziewałeś się czerwonych? Wtedy milan zagrał by w białych, a te ma zarezerwowane na finał bo jak to mówili przed finałem w 2005r. przynoszą one im szczęście w końcowych bataliach-Golbez- wrote:Powiem jeszcze jedno - gdy zobaczyłem że piłkarze ManU ubrani są w białe koszulki

- Jazzwhisky
- Poeta