Ja nadal jestem za zwolnieniem Janasa w tempie natychmiastowym.. Druzyne do meczu przygotowal zle.. Zagrali niezle tylko dlatego ze sa profesjonalistami.. Zadna w tym zasluga selekcjonera..Przed meczem chciaÂłem bezapelacyjnie wyrzuciĂŚ Janasa na bruk i szukaĂŚ jakiegoÂś szkoleniowca spoza granic naszego kraju. Teraz - po meczu - pozostaÂły jedynie mieszane uczucia. Polacy grali momentami tak, Âże miÂło byÂło patrzeĂŚ - a kilkakrotnie bardzo niewiele brakowaÂło, a widzielibyÂśmy wiĂŞcej bramek dla Polski. Natomiast za skÂład (brak BaszczyĂąskiego, Rasiak i Lewandowski) powinien juÂż od wczoraj szukaĂŚ sobie nowej pracy.
Zewlakow.. Cisna mi sie na usta slowa 'A nie mowilem?' Baszczynski nie przepuscilby Bridge'a tudziez Cole'a pod nasza bramke ani razu.. A Michal? Dzieki niemu stracilismy drugiego gola..
Rasiak, Lewandowski.. Tjaaa
Wyciagajac wnioski z ostatniego meczu sklad na dalsze mecze eliminacyjne powinien wygladac tak:
GK-Dudek na Walie.. Boruc na Austrie & Azerbejdzan
DL- Rzasa
DR- Baszczynski
DC- Bak, Klos
ML- Krzynowek
MR- Kosowski (on nie gral dobrze.. gral bardzo dobrze..), Gorawski na koncowke meczu gdy Kosa bedzie sie slanial na nogach
MC- Kukielka.. (no bo jaki inny DMC?), Szymkowiak (ew. Mila w drugiej polowie spotkania)
CF- Zurawski
CF- Kuzba? Frankowski? Ew. Kryszalowicz
nie obrazilbym sie..Mauro Polakiem?