EURO 2004
Moderator: RayNor
Pozbawiono Cie duÂżej kasy, wiĂŞc tylko nie pisz Âże stawiaÂłe na tych piep**onych szwabĂłw?! Ja tam nadal mam 4 zespoÂły: Francja, Anglia, Czechy, Szwecja. No ktĂłryÂś z nich musi wygraĂŚ. Najlepiej Czesi bo najwiĂŞkasz kasa
Ale nie obraÂże siĂŞ jeÂśli wygrajÂą moi faworyci.

[center]Wasz ukochany MORDEK 
Żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce!
Ide sie pochlastać za debilność userów!

Nic dodaÌ, nic uj¹Ì.Richy wrote:A wiecie dlaczego? Bo to jedyna dru¿yna która nie gra dla pieniêdzy tylko dla emocji sportowych...
Wczoraj przezyÂłem wielkie rozczarowanie. A mianowicie nie wierzyÂłem wÂłasnym oczom, Âże Becks nie trafia znowu karnego, nie wiem dlaczego przypomniaÂł mi siĂŞ mecz AnglikĂłw z Turkami. Faktem jest jednak, Âże Anglicy przegrali w karnych i jadÂą do domu

Fallen tytuÂł piosenki to forca
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych
- Fallen One
- Poeta
Heh.. Becks w pore przeniosl sie do Madrytu.. Troche mi go zal.. znowu bedzie jak w 98.. a przeciez i wtedy nieslusznie go opieprzano (w koncu to chyba Shearer nie kopnal karnego) i teraz nuie do konca nalezy mu sie opierdziel jaki bez watpienia dostanie w Anglii.. W calych mistrzostwach nie gral strasznie zle.. nie gorzej napewno od Gerrarda..Radze Beckhamowi nie pokazywaĂŚ siĂŞ w Anglii
PS. Dzieki PÂłaski.. =) Ide zassysac..
Becks napewno nie graÂł najgrzej, ale ciekaw jestem jak on siĂŞ wytÂłumaczy, Âże nie strzeliÂł dwĂłch bardzo waÂżnych karnych?! Gerrard niestety takÂże nic nie pokazaÂł na tych mistrzostwach, a w ostatnim meczu napewno mu zaleÂżaÂło Âżeby siĂŞ pokazaĂŚ z jak najlepszej strony, bo obserwowali go dziaÂłacze Chalsea, ale mu chyba niewyszÂło to staranie 

Có¿ mo¿liwe, ¿e poprostu mu nie wysz³o i tyle. Na ileœ oddanych strza³ów zawsze s¹ te zepsute. Mo¿liwe tak¿e, ¿e przez granie w reklamówkach zapomnia³ o treningach i to, ¿e go wypromowali ju¿ mu wystarcza, bo nie oszukujmy siê, ale jeœli D.B. bedzie prezentowal taki styl jak teraz to najlepsze lata dawno ma za sob¹. Jeœli chodzi o pora¿ke Angli to lepiej przegraÌ w wielkim stylu, odejœÌ z honorem pozostawiaj¹Ì po sobie jak najlepsze wra¿enie ni¿ wygraÌ byle jak. Mecz by³ doœÌ dobry. Karne to loteria. Nie mo¿na powiedzieÌ, ¿e wygra³ lepszy, bo Anglicy prawid³owo zdobyli gola (S.C. pod koniec meczu). Co do S. Gerarda to moim zdaniem zagra³ dobrze w tym turnieju. Ta wpadka przy karnym dla francuzów albo by³a ustawiona albo ... có¿ zdarza siê zawsze mozna powiedziec ze to James faulowa³ a nie S.G. Pozatym zdoby³ ³adnego Gola i wypracowa³ conajmniej 3 inne. NieŸle szala³ na œrodku boiska... imo jest to pi³karz wielkiego formatu bez w¹tpienia najambitniejsza gwiazda Angielskiego futbolu. A jeœli nawet zaprezentowa³ siê s³abo zdaniem dzia³aczy Chelsea to i dobrze...bo wole zeby zostal w Liverpoolu.RayNor wrote:Nie wierzy³em w³asnym oczom, ¿e Becks nie trafia znowu karnego, nie wiem dlaczego przypomnia³ mi siê mecz Anglików z Turkami. Faktem jest jednak, ¿e Anglicy przegrali w karnych i jad¹ do domu
Raczej nie, wydaje mi siê¿e s¹ za s³abi ¿eby wygraÌ z Czechami, zw³aszcza ¿e wczoraj Francja zkompromitowa³a siew meczu z grekami i odpad³a z rozgrywek. Nieuczciwe jest jednak to ¿e Portugalia i Grecja bêdzie mia³a 2 dni wiêcej odpoczynku przed meczami pó³fina³owymi.