Anime Naruto
Moderator: RayNor
Zgadzam sie ze naruto jest zaje.... manga. Sloma jesli podoba ci sie naruto to obejzyj tez Bleacha tez jest warte obejzenia. A pozatym to Dragon Ball jest 100% anime.
EDIT: A pokemony czy inne digimony to jakis chory wymysl amerykanskich rysownikow zazdraszczacych slawy japonskiej anime.
EDIT: A pokemony czy inne digimony to jakis chory wymysl amerykanskich rysownikow zazdraszczacych slawy japonskiej anime.
Last edited by sali on Fri 25 Apr, 2008, edited 1 time in total.
Jak dla mnie Pokemony, Dragon Ball i Naruto, to japońskie, animowane telenowele. Chociaż wszystkie serie DB oglądałem może z 4 razy... Wciągnęło mnie i kropka
.
Nie należy również zapominać, że MANGA to styl rysowania (rysunki, komiksy), a ANIME to animacje oparte na krescę jaką jest manga.
Najmniej zapchanym niepotrzebnymi ujęciami jest FullMetal Alchemist. Najlepsze anime jakie do tej pory oglądałem. Najważniejsze, żeby film kinowy oglądnąć dopiero po obejrzeniu serialu.

Nie należy również zapominać, że MANGA to styl rysowania (rysunki, komiksy), a ANIME to animacje oparte na krescę jaką jest manga.
Najmniej zapchanym niepotrzebnymi ujęciami jest FullMetal Alchemist. Najlepsze anime jakie do tej pory oglądałem. Najważniejsze, żeby film kinowy oglądnąć dopiero po obejrzeniu serialu.
http://www.fireworks.com.pl/ - portal o fajerwerkach komercyjnych
Naruto ser 1 byla troszeczke denna ciągle ,,nie poddawaj się" ale Naruto Shipuuden wymiata
PS.wszystkie odc.Naruto i Naruto Shipuuden sa na stronce www.naruto.wbijam.pl

PS.wszystkie odc.Naruto i Naruto Shipuuden sa na stronce www.naruto.wbijam.pl

-
- Oglądacz
- macciekk21
- Poeta