Widze że jakiś sabotażysta, odkopuje tematy które piasek czasu już zakrył 5-8 miesięcy temu.
Jak tak dalej pójdzie, to nie będzie wiadomo który temat się trzyma w ryzach, a który już dawno umarł śmiercią naturalną.
Klaudek12 mam dla Ciebie dobrą radę. Nie warto tracić czasu, na wydobywanie starych tematów, bo są bardzo nikłe szanse żeby ktoś się nimi znów zainteresował. W końcu były przerabiane przez długi okres czasu. Poprostu mało kto się teraz tym zainteresuje, jakie ja,Ty mamy ulubione Polskie filmy. Co prawda są nowości, ale lepiej by było wprowadzić bardziej konkretny temat np. co sądzicie o tym filmie (ale musi być nowy, np. ten który wymieniłeś).
A wypowiadanie się na temat filmu "Leon Zawodowiec", jest bezsensu, bo ten film już był wertowany setki razy, no i jak sam widzisz niewiele osób odpowiedziało. Radze Ci uczestniczyć w tych tematach które są na topie, i mają ciągle coś w sobie co pobudza ludzi do pisania.
Co prawda rozpisałem się, no ale tym młodszy wiekiem, tym bardziej trzeba wyjaśnić daną rzecz. A sprawę trzeba zamknąć, by nie zrobiło się lekkiego bałaganu na forum i żeby nie znalazł naśladowców.
"Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana"
"Stawiaj swoje wojska w pozycji, z której nie ma ucieczki i raczej umrą, niż zdołają się wycofać. Jeżeli nie ma ucieczki od śmierci, zarówno oficerowie jak i prości żołnierze dają z siebie wszystkie siły"
Hasu_z_Lasu d{-_-}b --> Reaktywacja!