Nowe filmy na starych kompach!

Filmy ,filmy i może jeszcze filmy

Moderator: RayNor

User avatar
ThCluBoY
Poeta
Posts: 168
Joined: Wed 20 Jul, 2005
Location: BP
Contact:

Post by ThCluBoY » Sun 20 Nov, 2005

Fragger wrote:Witam - przy okazji - to mój pierwszy post

Czy filmy pójdą na:
P133
48 MB Ram,
1MB Grafy
Karta Ess cośtam - nie pamiętam

??
Na 95 % TAK!

[ Dodano: Sob 03 Gru, 2005 ]
Jak ktos ma naprawde slabego kompa :] niech da No scale w opcjiach :] [Środek 3 kolumna od lewej (czyli pierwsza od prawe :) ) i tam no scale] Da kopa do filmow... :D Jak by ktoś mial problem z dzwiekiem to mowcie dam program do wykrywania k.dzwiekowej pod dosa :D
*Transport Tycoon Deluxe:
*OpenTTD:
*TTDPatch:
http://openttd.prochy.pl

reekz
Oglądacz
Posts: 1
Joined: Wed 22 Mar, 2006

Post by reekz » Wed 22 Mar, 2006

nice

[ Dodano: Sro 22 Mar, 2006 ]
HU hu → :mrgreen:
Program klasa √ na Notebooku z procem→ 166 mmx :mrgreen: → 80 mb ram→ 1mb grafa filmy smigaja haha :D ale problem mam z dzwiekiem... ( aktualnie brak dzwieku hyhy ) prosil bym o pomoc nr gg 2213992 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bear_is_dead
Oglądacz
Posts: 1
Joined: Thu 23 Mar, 2006

Post by bear_is_dead » Thu 23 Mar, 2006

Jestem bardzo ciekawy co to za tajemnica pod tą ukrytą wiadomością:P Bo sam mam oldschoolowego blaszaka:P Zobaczymy..

nowa_era
Oglądacz
Posts: 5
Joined: Sat 25 Mar, 2006

Post by nowa_era » Sat 25 Mar, 2006

a czy umnie ruszy na którymś ze starych kompów? podaje konfigi
komp1:
Procesor Pentium 166Mhz
RAM 40 mb EDO
dysk 1.30 gb
grafika s3trio 2mb
dzwięk Avance Logic na port ISA
cd-rom GoldStar 8x
komp2:
Procesor AM5x86 133Mhz
RAM 40 mb FPM
dysk 3 gb
grafika s3trio 1mb
dzwięk brak
cd-rom LG 52x
komp3:
Procesor Pentium MMX 233Mhz
RAM 40 mb EDO
dysk 2gb
grafika s3virge 4MB
dzwięk Analog Devices na port ISA
cd-rom LG 52x
komp4:
Procesor Pentium 166Mhz
RAM 16MB FPM
dysk 1gb
grafika s3trio 1MB
dzwiek brak
cd-rom Acer 4x
----------EDIT--------
uruchomiłem ten qv ale niemoge ustawic zeby czytal z cd-romu jak to sie ustawia??
------------EDIT2-------
udało mi sie włączyc film ale chodzi on bardzo wolno, odpalilem to na kompie1 moze cos mam zawolne??
Last edited by nowa_era on Sat 25 Mar, 2006, edited 3 times in total.

maqmaq
Oglądacz
Posts: 1
Joined: Sat 25 Mar, 2006

Post by maqmaq » Sat 25 Mar, 2006

ja też coś napiszę, by odkryć tę wiadomość. witam na forum :)

Darkness
Oglądacz
Posts: 1
Joined: Sat 25 Mar, 2006

Post by Darkness » Sat 25 Mar, 2006

maqmaq wrote:ja też coś napiszę, by odkryć tę wiadomość. witam na forum

nie bede gorshy :)

tadeusz
Oglądacz
Posts: 1
Joined: Sat 25 Mar, 2006

Post by tadeusz » Sat 25 Mar, 2006

zobacze

Locked