Wszystko o nowościach ze świata gier komputerowych,programĂłw i sprzętu
Moderator: RayNor
-
*ARTU*
- Poeta
dla wszystkich fanów serii ger age of empires

w tym roku ma wyjść drugi dodatek do age of empires , a mianowicie asian dynasti , a w 2008 ma wyjść age of empires 4 kt
óry będzie o I i II wojnie światowej

Last edited by
*ARTU* on Fri 20 Jul, 2007, edited 1 time in total.
Wielcy wojownicy konfederacji polegli , i tylko jeden syn konfederacyjnej krwi przetrwał .......
*ARTU* kolejny wielki wojownik konfederacji ....
Unia padnie pod jego obliczem

-
Telomo
- Poeta
-
ola-la-la! Ile tu błędów! W ktUry!? Albo fanuw!?
Z resztą jak już robią dodatek i zapowiadają kolejną produkcje, to nie wiem czy to będzie dla fanów, czy dla maniaków grafiki... Poza tym AoE o wojnie światowej!? Co to blitzkrieg?
http://ja.gram.pl/Telomo
wpadki gramowiczów i o ciekawym projekcie: Future Null. Darmowy RTS w postapokaliptycznym świecie.
-
Growlithe
- Poeta
-
*ARTU* wrote:a w 2008 ma wyjść age of empires 4 który będzie o I i II wojnie światowej

ciekawe kto ci takich pięknych bajek naopowiadał

-
*ARTU*
- Poeta
wy chyba nic nie wiecie o tej serii.... każda część jest inna , w pierwszej rzymianami i egipcjanami , "( te pierwsze wieki ) w drugiej jest już średnowiecze , w trzeciej ( najnowszej ) walczy się o nowy świat ( ameryką ) a teraz w czwartej jak zapowiedział producent będą dwie wojny światowe , no i w piątej mają być roboty ale jak to będzie zrobione , to narazie nikt nie wie

Wielcy wojownicy konfederacji polegli , i tylko jeden syn konfederacyjnej krwi przetrwał .......
*ARTU* kolejny wielki wojownik konfederacji ....
Unia padnie pod jego obliczem

-
Telomo
- Poeta
-
nic czekamy na szóstą gdzie będziemy bogami :] (Black'n white?). Co jak co ale o tej grze wiem dużo. A ja powiedziałem tylko, że nie widzi mi się prespektywa drugiej wojny światowej w AoE (a roboty to w ogóle) a ty robisz ze mnie deb... wmawiając, że nie wiem co to seria. Nie zawyżaj następnym razem wieku, wiek naprawdę nikogo nie podnieca (właściwie wolę być młody, bo kto nie?).
wpadki gramowiczów i o ciekawym projekcie: Future Null. Darmowy RTS w postapokaliptycznym świecie.
-
macciekk21
- Poeta
Napisz może jeszcze:
dla fanufff ejdż of empajers.
Co do I i II wojnyświatowej to mi się też nie widzi.
Jeżeli stanie się na prawdę tak jak piszesz to zaobserwujemy chyba kolejne zjawisko typu Tomb Raider lub HoMM.
-
Telomo
- Poeta
-
wojnyświatowej
napisz jeszcze fojni źwiadowei :/
ja mu pokazałem błąd a ty perfidnie jak bachor prubujesz i to nieudolnie wykonać kopię mych czynów... Poza tym nie grałeś w HoMM ani Tomb Raider'a - te gry są boskie, choć nie wszystkie ich edycje. I po co wracałeś?
I piszmy o nowościach tego nowego AoE, bo tego temat się tyczy, a nie błędów i bluzgania gier świetnych.
-
Growlithe
- Poeta
-
Telomo wrote:prubujesz
poprawiaczu ty mocarny

-------------------------------------
AoE 3 dodatek wyjdzie w listopadzie lub jakoś tak tego roku.
Więc
*ARTU*, myślisz, że twórcy odwalą chałturę i zrobią grę w nie cały rok?? nie nie nie! daję im czas tym do 2010 r. i basta.
A i koniec OT i poprawiania
-
Starscream
- Poeta
Boże! Telomo czepia się byle byków. Sam poprawiałem kiedyś błędy ortograficzne przy cytowaniu postów, ale zrezygnowałem z tego - uznałem, że jeśli w ogóle nie będę redagować cytatów, moje posty nabiorą jakości.
I ty możesz przyłączyć się do Rewolucji! Zapisy przyjmuje madrav na PW.
-
Growlithe
- Poeta
-
Starscream, napisałem, bez OT proszę

------------------------------------------
Wracając do tematu interesuje mnie jeszcze jedna rzecz... skąd wy macie takie ciekawe informacje?? o aoe4 i dalej?