Nie stać cie na to,a wódki ci raczej nikt nie sprzeda. Więcej kategorii!:Pcienki wrote:EDIT: Płaski będziesz ze mną w komisji?
Fajnegry Awards 2005
Moderator: RayNor
Więcej dostaniesz, ale tylko na zachodzie... Nie bez powodu 1/4 Polaków wyjechała do LondynuRichy wrote:Więcej kategorii
"Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana"
"Stawiaj swoje wojska w pozycji, z której nie ma ucieczki i raczej umrą, niż zdołają się wycofać. Jeżeli nie ma ucieczki od śmierci, zarówno oficerowie jak i prości żołnierze dają z siebie wszystkie siły"
Hasu_z_Lasu d{-_-}b --> Reaktywacja!
"Stawiaj swoje wojska w pozycji, z której nie ma ucieczki i raczej umrą, niż zdołają się wycofać. Jeżeli nie ma ucieczki od śmierci, zarówno oficerowie jak i prości żołnierze dają z siebie wszystkie siły"
Hasu_z_Lasu d{-_-}b --> Reaktywacja!
E tam więcej kategorii. Niech będzie tak samo jak w FG Awards 2005.Idźcie do pierwszego głosowania na najlepszy avatar.
[ Dodano: Pon 10 Gru, 2007 ]
Starscream spełnię twoją prośbę i dodaję jeszcze jedną kategorię :
Najlepiej znający poprawną polszczyznę forumowicz
Jak każdy wie na każdym forum obojętnie który użytkownik musi znać poprawną polszczyznę więc dodam tę kategorię ponieważ chcę się troche doedukować w oftografii bo za 4 dni mam sprawdzian z ortografii
.
[ Dodano: Pon 10 Gru, 2007 ]
Starscream spełnię twoją prośbę i dodaję jeszcze jedną kategorię :
Najlepiej znający poprawną polszczyznę forumowicz
Jak każdy wie na każdym forum obojętnie który użytkownik musi znać poprawną polszczyznę więc dodam tę kategorię ponieważ chcę się troche doedukować w oftografii bo za 4 dni mam sprawdzian z ortografii