[ Dodano: Wto 06 Gru, 2005 ]
Bardzo pilne... to nie komercyjny team tworzacy gry... mam projekt gry do zrealizowania do swiat a wlasnie co mi sie rozpadl team(niegdys nalezalo do niego 4 czlonkow, niestety stopniowo odchodzili...

Moderator: RayNor
Jest! Oczywiście że Wasze kody są ważniejsze, że Wasze dokonane projekty i napisane przez Was programy dają pełne prawo do oceny teamu.Kopek wrote:Chcialbym zauwazyc, ze to team piszacy gry(nowy team), a wiec nasza strona nie jest nasza wizytowka,
Co uatrakcyjnia? Możliwość zgłoszenia bana? Przez to badziewie nie mogłem znaleźć żadnych Waszych programów. Widze tylko różne gówna, pseudo-fajne-bajery typu statystyki które w ogóle mnie nie interesują czy działy właściwie puste. Ta strona to przerost formy nad treścią.a pozatym w menu jest troche badziewi ale to uatrakcyjnia serwis tym ktorzy natrafili na ten site przypadkowo.
Byłem zainteresowany poznaniem teamu i obejrzeniu Waszych projektów, niestety strona odstrasza.Jesli nie jestes zainteresowany wstapieniem to po co tam wchodziles(nie mowie, ze to zle tylko chcialbym znac motyw)?
P.S. Jesli jestes zainteresowany to wielkie sorry