Skoki Narciarskie 2004
Moderator: RayNor
Skoki Narciarskie 2004
Jeszcze przed koĂącem roku w serii Dobra GRA ukaÂże siĂŞ nowa wersja popularnych "SkokĂłw narciarskich" przygotowana specjalnie na sezon 2003/2004. Wydawca obiecuje ÂświetnÂą zabawĂŞ bez komplikacji i konsekwentnie stawia na polski produkt.
Twórcy "Skoków narciarskich 2004" ujawniaj¹ pierwsze szczegó³y dotycz¹ce nowych pomys³ów, jakie pojawi¹ siê w ich grze.
Oto lista najwaÂżniejszych nowoÂści:
Szkolenie wyjaÂśniajÂące krok po kroku sposĂłb, w jaki naleÂży oddawaĂŚ skoki
Uproszczony tryb zrĂŞcznoÂściowy, w ktĂłrym poczÂątkujÂącym graczom Âłatwiej bĂŞdzie wybiĂŚ siĂŞ i wylÂądowaĂŚ
Rozbudowany tryb realistyczny zawieraj¹cy wiêcej opcji zawodów, opcjê kariery i bardziej skomplikowany model lotu, uwzglêdniaj¹cy miêdzy innymi nachylenie skoczka przy najeŸdzie na próg oraz koniecznoœÌ utrzymania równowagi po l¹dowaniu
Mo¿liwoœÌ rozegrania pe³nego sezonu przy jednym komputerze przez maksymalnie 10 graczy
Opcja obserwowania w miniokienku nachylenia skoczka przy najeÂździe
Sezon zawiera rĂłwnieÂż Turniej Czterech Skoczni, mistrzostwa w lotach narciarskich i mistrzostwa Âświata
Stworzona od nowa grafika, animacje i modele 3D - zapierajÂące widoki w piersiach, promienie sÂłoĂąca przeÂświtujÂące miĂŞdzy drzewami - wszystko to zobaczÂą gracze nawet na niezbyt silnych pecetach
"Skoki narciarskie 2004" uka¿¹ siê jeszcze w tym roku w serii Dobra GRA, jak zawsze w rewelacyjnej cenie 19,90 z³!
obrazek
obrazek2
Twórcy "Skoków narciarskich 2004" ujawniaj¹ pierwsze szczegó³y dotycz¹ce nowych pomys³ów, jakie pojawi¹ siê w ich grze.
Oto lista najwaÂżniejszych nowoÂści:
Szkolenie wyjaÂśniajÂące krok po kroku sposĂłb, w jaki naleÂży oddawaĂŚ skoki
Uproszczony tryb zrĂŞcznoÂściowy, w ktĂłrym poczÂątkujÂącym graczom Âłatwiej bĂŞdzie wybiĂŚ siĂŞ i wylÂądowaĂŚ
Rozbudowany tryb realistyczny zawieraj¹cy wiêcej opcji zawodów, opcjê kariery i bardziej skomplikowany model lotu, uwzglêdniaj¹cy miêdzy innymi nachylenie skoczka przy najeŸdzie na próg oraz koniecznoœÌ utrzymania równowagi po l¹dowaniu
Mo¿liwoœÌ rozegrania pe³nego sezonu przy jednym komputerze przez maksymalnie 10 graczy
Opcja obserwowania w miniokienku nachylenia skoczka przy najeÂździe
Sezon zawiera rĂłwnieÂż Turniej Czterech Skoczni, mistrzostwa w lotach narciarskich i mistrzostwa Âświata
Stworzona od nowa grafika, animacje i modele 3D - zapierajÂące widoki w piersiach, promienie sÂłoĂąca przeÂświtujÂące miĂŞdzy drzewami - wszystko to zobaczÂą gracze nawet na niezbyt silnych pecetach
"Skoki narciarskie 2004" uka¿¹ siê jeszcze w tym roku w serii Dobra GRA, jak zawsze w rewelacyjnej cenie 19,90 z³!
obrazek
obrazek2
[center]Wasz ukochany MORDEK 
Żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce!
Ide sie pochlastać za debilność userów!

- Fallen One
- Poeta
Tak jak moi przedmowcy- DSJ rula! Jedyneczka DSJ jest lepsza od tych wszystki ch RTL Skispringen'ow i Skokow Narciarskich, to co dopiero bedzie gdy ukaze sie nowy DSJ! Nie moge sie doczekac 

UNIA TARNOW- Druzynowy Mistrz Polski 2004 na zuzlu!!!
Tomek, Jacek, Tony, Janusz, Marcin. Pawel, Grzesiek, Robert, Stasiu.. Slava Wam!!!
Tomek, Jacek, Tony, Janusz, Marcin. Pawel, Grzesiek, Robert, Stasiu.. Slava Wam!!!
niby wszystko fajnie, ale patrzÂąc na te obrazki wydaje mi sie Âże ta gra to bedzie kaszana. przede wszystkim grafika wcale nie jest Âładan (moze panorama tak, ale z bliska to wyglada obleÂśnie), a po drugie na moim kompie na 100% bedzie sie zacinaĂŚ. W dodatku uwaÂżam, Âże te kombinacje nic nie dajÂą, tylko utrudniaja czÂłowiekowi Âżycie
Jak juz wspomniano wyzej najlepszÂą gra tego typu jest DSJ, chociaz moim zdaniem powinni dac opcje gry przez net oraz wiĂŞcej slotĂłw do zapisywania gry.
pozdr
ps. mĂłj najdalszy skok w dsjocie to 284 metry
:P w australii rzecz jasna
:P
Jak juz wspomniano wyzej najlepszÂą gra tego typu jest DSJ, chociaz moim zdaniem powinni dac opcje gry przez net oraz wiĂŞcej slotĂłw do zapisywania gry.
pozdr
ps. mĂłj najdalszy skok w dsjocie to 284 metry

SaleiB is back..
Alkohol to twĂłj wrĂłg...., wiĂŞc lej go w morde
Alkohol to twĂłj wrĂłg...., wiĂŞc lej go w morde

- Fallen One
- Poeta
Wiadomo Âże trudno bĂŞdzie zdetronizowaĂŚ DSJ, ale jak na polskie warunki moÂże Im siĂŞ udaĂŚ
Skoki 2002 by³y bardzo popularne w naszym kraju, kolejna edycja to jusz by³a WIELKA kaszana, oby poprawili b³êdy w 2004. Jeœli to zrobi¹ i nie utrudnia rozgrywki, mo¿e bêdzie to dobra polska gra.
PS: A mĂłj rekors w DSJ wynosi 304m ustany
bez rzadnych wspomagaĂą hahaha

PS: A mĂłj rekors w DSJ wynosi 304m ustany

Na wp mozna przeczytaĂŚ Âże grafika w Skokach 2004 bĂŞdzie rewolucyjna, coÂś nie chce mi siĂŞ wierzyĂŚ szczegĂłlnie po obejrzeniu screenĂłw
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,9368

- Fallen One
- Poeta
Grafika nie jest taka zÂła, wprawdzie widziaÂłem lepszÂą, ale...
Grafika i tak nie jest najwarzniejsza (np:DSJ), naj musi byÌ grywalnoœÌ, bez tego gra nie ma najmniejszych szans na ...hmmm... podbicie tzw rynku
Oby tylko autorzy o tym niezapomnieli 

- Fallen One
- Poeta
Mysle ze zmian w miodnosci niestety nie bedzie..., a ze gra nigdy zbyt grywalna nie byla... Zapowiada sie nastepny gniot... Niestety te gry beda sie ukazywac dopoty, dopoki Adas nie zgubi formy i przestanie byc bohaterem narodu...
UNIA TARNOW- Druzynowy Mistrz Polski 2004 na zuzlu!!!
- Fallen One
- Poeta
Na wp mozna przeczytaĂŚ Âże w skokach 2004 usÂłyszymy nowych komentatorĂłw, bedÂą to : Maciej Kurzajewski (TVP) i Marek RudziĂąski (Eurosport). W nowych skokach pojawi siĂŞ okoÂło 1000 komentarzy.
Miejmy nadziejĂŞ Âże komentarz bĂŞdzie lepszy niÂż w poprzednich edycjach gry, gdzie komentarz byÂł do niczgo. Pewnie i tak tej gry nie kupie, wole sobie pograĂŚ w DSJ.
Miejmy nadziejĂŞ Âże komentarz bĂŞdzie lepszy niÂż w poprzednich edycjach gry, gdzie komentarz byÂł do niczgo. Pewnie i tak tej gry nie kupie, wole sobie pograĂŚ w DSJ.
Dobrze Âże przynajmniej wybrali Kurzaja a nie Szpakowskiego, bo jego juÂż wiĂŞcej nie zniose
. Oby Kurzaj spisaÂł siĂŞ w nowej roli
bo szkoda Âżeby w takiej grze zawiĂłdÂł takrze komentarz