Deluxe Ski Jump 3
Moderator: RayNor
Deluxe Ski Jump 3
Jak informuje Imperium Gier , Jussi Koskela prcuje nad trzeciÂą czĂŞÂściÂą najbardziej grywalnej o skokach narciarskich. W trzciej czĂŞÂści ujrzymy lepszÂą grafikĂŞ i wiĂŞcej skoczni, premiera jeszcze w tym roku.
Dla mnie grafika mogÂła by pozostaĂŚ taka jaka jest w 2.1 kto tam patrzyÂł na grafe!
kaÂżdy chciaÂł skoczyĂŚ najdalej i biĂŚ rekordy, oby nowa wersja nie miaÂła wymagaĂą takich jak Fifa 2003 lub inne. A tak przyokazji to mĂłj rekord wynosi 307.44m. ustany
.

[center]Wasz ukochany MORDEK 
Żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce!
Ide sie pochlastać za debilność userów!

Na wp moÂżna zobaczyĂŚ jeden screen z nowego DSJ
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x= ... 31,4092554

Ciekaw jestem czy graliÂście juÂż w Bera wersje Deluxe 3, bo ja tak i naprawde narazie jest ... fakne
Jest o wiele lepsze niz nasze Skoki Narciarskie. Razi na razie tylko nierealistyczny upadek, ale moÂże to poprawiÂą 

jak dla mnie nie ma klimatu, zwykÂły dsj jest narazie zdecydowanie lepszy,moÂże w finalnej wesji bĂŞdzie inaczej
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych
Mo¿e bêdzie, ale i tak jest o wiele lepszy ni¿ Skoki Narciarskie! Z tym to siê chyba ka¿dy zgodzi. W Beta wersji szwankuje moim zdaniem takze kamera. Mogli by j¹ poprawiÌ. Có¿ na razie to jednak wersja 2.1 jest niepobita i razej nic siê nie zmieni.