Nowe pismo o grach
Moderator: RayNor
O ile dobrze pamiêtam to zdarzy³o to siê tylko dwa razy (Toon Car, oraz Giants : Citizen Cabuto).Co do gier za³¹czonych do clicka. By³ taki okres ¿e jak dawali jak¹œ gre to nie dzia³a³a za cholere dopiero w nastepnych nr dawali patche...i tak w kó³ko....
[center]Wasz ukochany MORDEK 
Żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce!
Ide sie pochlastać za debilność userów!

O ile siĂŞ nie myle to Click wydaje pÂłyty z full version od 25/01r.?
A KÂŚG daje prawie zawsze badziewne wersje gier (czyli takie jak ten miesiĂŞcznik)
A KÂŚG daje prawie zawsze badziewne wersje gier (czyli takie jak ten miesiĂŞcznik)
[center]Wasz ukochany MORDEK 

- Fallen One
- Poeta
- Fallen One
- Poeta
- Fallen One
- Poeta
Ach taak. Ksiaze i Tchorz. Genialna gierka. Uwielbiam przygodowki z recznie rysowana grafika. Najlepsza polska produkcja.
A co do Virusa- wkoncu go dorwalem. Fajne pisemko. Jak dla mnie drugie miejsce na rynku (za CD-Action). Dlaczego? Przede wszystkim z powodu GENIALNEGO komiksu z Gorsky'm i Hutch'em, ktory swego czasu byl w Resecie.
A co do Virusa- wkoncu go dorwalem. Fajne pisemko. Jak dla mnie drugie miejsce na rynku (za CD-Action). Dlaczego? Przede wszystkim z powodu GENIALNEGO komiksu z Gorsky'm i Hutch'em, ktory swego czasu byl w Resecie.
UNIA TARNOW- Druzynowy Mistrz Polski 2004 na zuzlu!!!
Tomek, Jacek, Tony, Janusz, Marcin. Pawel, Grzesiek, Robert, Stasiu.. Slava Wam!!!
Tomek, Jacek, Tony, Janusz, Marcin. Pawel, Grzesiek, Robert, Stasiu.. Slava Wam!!!