Target

Jeżeli masz problem z jakąś grą , nie umiesz czegoś uruchomić lub nie wiesz jak coś przejść? To forum jest dla ciebie

Moderator: RayNor

Post Reply
Boniak
Oglądacz
Posts: 3
Joined: Wed 22 Oct, 2008

Target

Post by Boniak » Wed 22 Oct, 2008

Mam podobny problem jak panowie księciem i tchórzem...po wypakowani pliku przy pomocy power iso i zainstalowaniu gry Target- każe mi włożyc płytę. Please help bo normalnie taka nostalgia mi sie załączyła, pamietam jakie to były czasy jak sie grało na podzielonym ekranie ehhhh...
siemson

BatO_On
Prawie aktywny użytkownik
Posts: 23
Joined: Wed 11 Jun, 2008

Post by BatO_On » Wed 22 Oct, 2008

Wypal ISO na płytę i po sprawie.
Code B.T.K.

Boniak
Oglądacz
Posts: 3
Joined: Wed 22 Oct, 2008

Post by Boniak » Thu 23 Oct, 2008

Powiem tak ale proszę brac pod uwage ze jesli chodzi o pc to jestem troszke ciemny : )) mianowicie wrzuciłem iso targeta na płyte ( jako cd z danymi, czy dobrze?) i mimo wszystko pyta o cd....co jest nie tak?
siemson

User avatar
hellcabber
Poeta
Posts: 280
Joined: Wed 17 Jan, 2007
Location: Bytom

Post by hellcabber » Thu 23 Oct, 2008

zgodzę się z pierwszą cześcia twojej wypowiedzi...
plik .iso musisz potraktować jako obraz płyty, więc wybierz w nagrywarce tę opcję
to rada na przyszłośc
teraz tak, nie słuchaj BatOna, bo płyt szkoda... sciagnij program DaemonTools, tam sobiu ustaw wirtualny dysk, opcja mount image, wybierasz obraz płyty .iso czy jakimkolwiek inny i gitara
Last edited by hellcabber on Thu 23 Oct, 2008, edited 1 time in total.
to drinkin' some or to drinkin' little some more ?

User avatar
mareckuss
Przypał
Posts: 1030
Joined: Wed 14 Sep, 2005
Location: South of Poznań & Funny WarSaw

Post by mareckuss » Thu 23 Oct, 2008

Problem może również wynikać ze złej kopii tj jeżeli opisywana gra ma format iso, to chodzić nie będzie - format ten nie uwzględnia dodatkowych ścieżek, w tym przypadku kilkunastu ścieżek audio...

BatO_On
Prawie aktywny użytkownik
Posts: 23
Joined: Wed 11 Jun, 2008

Post by BatO_On » Thu 23 Oct, 2008

Hellcaber: mój błąd. Zapomniałem o Daemon tools. Już od dawna nie używałem tego ; ]

Ale moim zdaniem lepiej jest wypalać na płytę. Nigdy nie wiadomo kiedy dysk Ci padnie i będziesz musiał ściągać wszystko od nowa. Takie małe zboczenie mam.
Last edited by BatO_On on Thu 23 Oct, 2008, edited 1 time in total.
Code B.T.K.

User avatar
kalejdoskop
Poeta
Posts: 235
Joined: Thu 16 Jun, 2005
Location: Ziemia

Post by kalejdoskop » Fri 24 Oct, 2008

Chyba problem wynikł z drobnego nieporozumienia, bo BatO_On radził chyba, żeby wypalić obraz płyty za pomocą odpowiedniego programu(np. ultraISO), a nie żeby wypalać bezpośrednio sam obraz. Mam nadzieję że dobrze rozumuję:)
Każdy ma mózg, ale niektórzy zachowują się tak, jakby go nie mieli.

Boniak
Oglądacz
Posts: 3
Joined: Wed 22 Oct, 2008

Post by Boniak » Sat 25 Oct, 2008

W kazdym razie wrzuciłem tak jak mówiłeś i jest gitarka...dzieki serdeczne....
siemson

BatO_On
Prawie aktywny użytkownik
Posts: 23
Joined: Wed 11 Jun, 2008

Post by BatO_On » Sat 25 Oct, 2008

Kalejdoskop: chociażby w Nero jest taka opcja.
Code B.T.K.

Post Reply