Problem z Soldier of Fortune II

Jeżeli masz problem z jakąś grą , nie umiesz czegoś uruchomić lub nie wiesz jak coś przejść? To forum jest dla ciebie

Moderator: RayNor

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Uciex
Poeta
Posty: 192
Rejestracja: czw 23 cze, 2005
Lokalizacja: Bełchatów
Kontakt:

Problem z Soldier of Fortune II

Post autor: Uciex » sob 30 sie, 2008

Już miewałem podobny problem z Q3A a mianowicie komunikat:
Error during initialization SYSTEM ERROR
Couldn't load default.cfg


czyzby za stare sterowniki do karty graf.?
przez tydzień zassysałem tą grę i teraz dupa blada :roll:
TOP 5 OF WEEK
Obrazek

Awatar użytkownika
mareckuss
Przypał
Posty: 1030
Rejestracja: śr 14 wrz, 2005
Lokalizacja: South of Poznań & Funny WarSaw

Post autor: mareckuss » sob 30 sie, 2008

Luknij no czy w głównym katalogu z grą masz plik newconfig.cfg, zmień jego nazwę na default.cfg i po kłopocie.

Awatar użytkownika
Uciex
Poeta
Posty: 192
Rejestracja: czw 23 cze, 2005
Lokalizacja: Bełchatów
Kontakt:

Post autor: Uciex » ndz 31 sie, 2008

No niestety takowego pliku nie ma, szukałem także w folderze "bin" i "setup" i również nie znalazłem :(

Problem musi tkwić w czymś innym, tylko nigdzie nie napisali co na to poradzić :roll:
TOP 5 OF WEEK
Obrazek

Awatar użytkownika
hellcabber
Poeta
Posty: 280
Rejestracja: śr 17 sty, 2007
Lokalizacja: Bytom

Post autor: hellcabber » pn 01 wrz, 2008

a zrób to samo ale z plikem config.cfg jeśli taki istnieje
dużo gier z silnikem quake ma takie zwisy...
to drinkin' some or to drinkin' little some more ?

Awatar użytkownika
Uciex
Poeta
Posty: 192
Rejestracja: czw 23 cze, 2005
Lokalizacja: Bełchatów
Kontakt:

Post autor: Uciex » pn 01 wrz, 2008

Tylko wiecie co Panowie, problem nie tkwi w uruchomieniu gry, ale gdy wrzucam obraz płyty, zarzucam instalację, to już występuje mi ten błąd :/ nawet zainstalować nie mogę, a configów nie ma w tym obrazie płyty :roll: no nic... chyba będę musiał obejśc się smakiem :sad:

[ Dodano: Wto 02 Wrz, 2008 ]
Udało się :) juz mi działa jak natura chciała ;)
TOP 5 OF WEEK
Obrazek

Awatar użytkownika
Qtors
Poeta
Posty: 309
Rejestracja: czw 02 cze, 2005
Lokalizacja: Wągrowiec

Post autor: Qtors » wt 02 wrz, 2008

Ostatnio na warezach znalazlem wersje zajmujaca 160mb:)
Jak co mozemy popykac potem na necie- dobrze sie gra w capture the flagxD

Awatar użytkownika
Uciex
Poeta
Posty: 192
Rejestracja: czw 23 cze, 2005
Lokalizacja: Bełchatów
Kontakt:

Post autor: Uciex » wt 02 wrz, 2008

160MB to chyba bez filmików i wszystkich wstawek ;P
jak przejdę Single Player i będzie mi mało to multi chętnie :grin:
TOP 5 OF WEEK
Obrazek

Awatar użytkownika
mareckuss
Przypał
Posty: 1030
Rejestracja: śr 14 wrz, 2005
Lokalizacja: South of Poznań & Funny WarSaw

Post autor: mareckuss » śr 03 wrz, 2008

Chętnie pooglądam wasze zwłoki tryskające krwią :P

ODPOWIEDZ