Duke Nukem 3d problem z dzwiękiem

Jeżeli masz problem z jakąś grą , nie umiesz czegoś uruchomić lub nie wiesz jak coś przejść? To forum jest dla ciebie

Moderator: RayNor

Post Reply
Nordique
Prawie aktywny użytkownik
Posts: 20
Joined: Thu 04 Oct, 2007
Location: Tarnów

Duke Nukem 3d problem z dzwiękiem

Post by Nordique » Fri 29 Aug, 2008

Witam, mam oryginalna wersje Duke Nukem 3d PL (z cd action bodajze) i chcialbym ustawic jaka ma uzywac karte dzwiekowa itd te wszystkie parametry ale tego jest tak duzo ze niedalbym rady sam :/, wiec prosze Was o pomoc :> , (mam dosboxa jak cos)

Pozdrawiam i czekam na rady!
Pozdrawiam : >

User avatar
mareckuss
Przypał
Posts: 1030
Joined: Wed 14 Sep, 2005
Location: South of Poznań & Funny WarSaw

Post by mareckuss » Fri 29 Aug, 2008

w DosBoxie nie warto tej gry odpalać, lepiej skorzystać z któregoś z portów Windowsowych np:
JFDuke 3d (polecam)

Code: Select all

http://www.jonof.id.au/index.php?p=downloads&cat=1
alternatywnie:
Duke32_w

Code: Select all

http://www.rancidmeat.com/project.php3?id=1
EDuke32

Code: Select all

http://eduke32.com/
xDuke

Code: Select all

http://duke3d.m-klein.com/
Last edited by mareckuss on Fri 29 Aug, 2008, edited 1 time in total.

Kamikaze Muru
Oglądacz
Posts: 5
Joined: Sun 24 Aug, 2008

Post by Kamikaze Muru » Sun 31 Aug, 2008

Wlasnie pobralem chodzi jak ta lala:)

Post Reply