Dark Earth

Jeżeli masz problem z jakąś grą , nie umiesz czegoś uruchomić lub nie wiesz jak coś przejść? To forum jest dla ciebie

Moderator: RayNor

Post Reply
User avatar
Telomo
Poeta
Posts: 483
Joined: Sat 30 Sep, 2006
Location: Opole
Contact:

Dark Earth

Post by Telomo » Mon 25 Aug, 2008

Gra się włącza (tak poszukałem o tym) ale jest... problem.

Mam już miecz i mięso, lecz w domu nie mogę iść do innych pokoi, a bez munduru nie mogę wyjść ;/ I co ja mam zrobić? A nie mogę wejść do innych części (tylko środek domu, łóżka i drzwi) gdyż wyskakuje error ;/

Przy okazji: da się jakoś spowolnić napisy? Nie nadążam z czytaniem.
http://ja.gram.pl/Telomo

wpadki gramowiczów i o ciekawym projekcie: Future Null. Darmowy RTS w postapokaliptycznym świecie.

Killim
Partyjny :-)
Posts: 68
Joined: Sat 19 Apr, 2008
Location: z Unrealowa
Contact:

Post by Killim » Mon 25 Aug, 2008

Mundur jest bodajże na lewo od cetrum (albo prawo, w każdym razie skręcasz i od razu go widzisz). A po errorze da się grać, tylko trza odczekać 3, 4 sekundy. To znaki, że nie ma filmików. Ja z tego powodu właśnie chwilowo grę rzuciłem, bo co to za gra bez fabuły :/.

User avatar
Telomo
Poeta
Posts: 483
Joined: Sat 30 Sep, 2006
Location: Opole
Contact:

Post by Telomo » Mon 25 Aug, 2008

Bez filmików!? Jeszcze przygodówka i to bez fabuły >.<

Podaruję sobie...

W każdym razie dzięki za pomoc.
http://ja.gram.pl/Telomo

wpadki gramowiczów i o ciekawym projekcie: Future Null. Darmowy RTS w postapokaliptycznym świecie.

User avatar
plaski
Władca :-)
Posts: 3054
Joined: Wed 04 Dec, 2002
Location: Kraków
Contact:

Post by plaski » Mon 25 Aug, 2008

znajdę wersję full cd to taką dostaniecie, tak jak ostatnio podmieniłem prisoner of ice z ripa na full cd
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych

User avatar
Telomo
Poeta
Posts: 483
Joined: Sat 30 Sep, 2006
Location: Opole
Contact:

Post by Telomo » Mon 25 Aug, 2008

Kurde ale kto był mądry by okroić przygodówkę z filmików =.=
http://ja.gram.pl/Telomo

wpadki gramowiczów i o ciekawym projekcie: Future Null. Darmowy RTS w postapokaliptycznym świecie.

Ramzes27
Oglądacz
Posts: 1
Joined: Fri 12 Sep, 2008
Location: Łochów

Post by Ramzes27 » Fri 12 Sep, 2008

mam problem rozpakowałem grę i jak w nią wchodze to wyskakuje mi cd1 a w folderze tn plik ma rozszerzenie Chk jak uruchomic tą gre???

[ Dodano: Pią 12 Wrz, 2008 ]
plaski,
witmam problem rozpakowałem grę i jak w nią wchodze to wyskakuje mi cd1 a w folderze tn plik ma rozszerzenie Chk jak uruchomic tą gre???
_________________
Artur

User avatar
plaski
Władca :-)
Posts: 3054
Joined: Wed 04 Dec, 2002
Location: Kraków
Contact:

Post by plaski » Fri 12 Sep, 2008

było, poszukaj na forum
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych

Post Reply