Dark Earth

Jeżeli masz problem z jakąś grą , nie umiesz czegoś uruchomić lub nie wiesz jak coś przejść? To forum jest dla ciebie

Moderator: RayNor

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Telomo
Poeta
Posty: 483
Rejestracja: sob 30 wrz, 2006
Lokalizacja: Opole
Kontakt:

Dark Earth

Post autor: Telomo » pn 25 sie, 2008

Gra się włącza (tak poszukałem o tym) ale jest... problem.

Mam już miecz i mięso, lecz w domu nie mogę iść do innych pokoi, a bez munduru nie mogę wyjść ;/ I co ja mam zrobić? A nie mogę wejść do innych części (tylko środek domu, łóżka i drzwi) gdyż wyskakuje error ;/

Przy okazji: da się jakoś spowolnić napisy? Nie nadążam z czytaniem.
http://ja.gram.pl/Telomo

wpadki gramowiczów i o ciekawym projekcie: Future Null. Darmowy RTS w postapokaliptycznym świecie.

Killim
Partyjny :-)
Posty: 68
Rejestracja: sob 19 kwie, 2008
Lokalizacja: z Unrealowa
Kontakt:

Post autor: Killim » pn 25 sie, 2008

Mundur jest bodajże na lewo od cetrum (albo prawo, w każdym razie skręcasz i od razu go widzisz). A po errorze da się grać, tylko trza odczekać 3, 4 sekundy. To znaki, że nie ma filmików. Ja z tego powodu właśnie chwilowo grę rzuciłem, bo co to za gra bez fabuły :/.

Awatar użytkownika
Telomo
Poeta
Posty: 483
Rejestracja: sob 30 wrz, 2006
Lokalizacja: Opole
Kontakt:

Post autor: Telomo » pn 25 sie, 2008

Bez filmików!? Jeszcze przygodówka i to bez fabuły >.<

Podaruję sobie...

W każdym razie dzięki za pomoc.
http://ja.gram.pl/Telomo

wpadki gramowiczów i o ciekawym projekcie: Future Null. Darmowy RTS w postapokaliptycznym świecie.

Awatar użytkownika
plaski
Władca :-)
Posty: 3053
Rejestracja: śr 04 gru, 2002
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: plaski » pn 25 sie, 2008

znajdę wersję full cd to taką dostaniecie, tak jak ostatnio podmieniłem prisoner of ice z ripa na full cd
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych

Awatar użytkownika
Telomo
Poeta
Posty: 483
Rejestracja: sob 30 wrz, 2006
Lokalizacja: Opole
Kontakt:

Post autor: Telomo » pn 25 sie, 2008

Kurde ale kto był mądry by okroić przygodówkę z filmików =.=
http://ja.gram.pl/Telomo

wpadki gramowiczów i o ciekawym projekcie: Future Null. Darmowy RTS w postapokaliptycznym świecie.

Ramzes27
Oglądacz
Posty: 1
Rejestracja: pt 12 wrz, 2008
Lokalizacja: Łochów

Post autor: Ramzes27 » pt 12 wrz, 2008

mam problem rozpakowałem grę i jak w nią wchodze to wyskakuje mi cd1 a w folderze tn plik ma rozszerzenie Chk jak uruchomic tą gre???

[ Dodano: Pią 12 Wrz, 2008 ]
plaski,
witmam problem rozpakowałem grę i jak w nią wchodze to wyskakuje mi cd1 a w folderze tn plik ma rozszerzenie Chk jak uruchomic tą gre???
_________________
Artur

Awatar użytkownika
plaski
Władca :-)
Posty: 3053
Rejestracja: śr 04 gru, 2002
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: plaski » pt 12 wrz, 2008

było, poszukaj na forum
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych

ODPOWIEDZ