Carmageddon...

Jeżeli masz problem z jakąś grą , nie umiesz czegoś uruchomić lub nie wiesz jak coś przejść? To forum jest dla ciebie

Moderator: RayNor

Post Reply
User avatar
Telomo
Poeta
Posts: 483
Joined: Sat 30 Sep, 2006
Location: Opole
Contact:

Carmageddon...

Post by Telomo » Sun 13 Jan, 2008

Zastosowałem się do wszystkich porad w FAQ a gra i tak mnie po pewnym czasie wywala do windowsa :( Wie ktoś jak to odpalić na WinXP?
http://ja.gram.pl/Telomo

wpadki gramowiczów i o ciekawym projekcie: Future Null. Darmowy RTS w postapokaliptycznym świecie.

User avatar
zelek31
Poeta
Posts: 717
Joined: Mon 07 Aug, 2006
Location: Opole

Post by zelek31 » Sun 13 Jan, 2008

Jedyne wyjśćie to zastosowanie dwusystemu xp i 98.
Rewolucja jest blisko... na ulice wyjdą dzieci...

User avatar
Growlithe
Poeta
Posts: 756
Joined: Fri 30 Dec, 2005
Location: z kątomierza
Contact:

Post by Growlithe » Sun 13 Jan, 2008

zelek31, dla ciebie jedynym wyjściem jest kolejny tydzień spokoju...

Telomo: sprawdziłeś tam config czy coś takiego?
Image
Image
Image

warstwa społeczna z której wywodzi się ... - niewystarczająco niska, aby nie być jeszcze niżej :P

User avatar
Telomo
Poeta
Posts: 483
Joined: Sat 30 Sep, 2006
Location: Opole
Contact:

Post by Telomo » Sun 13 Jan, 2008

Ustawiłem se normalnie muzykę. Muzyka działa normalnie. Przypominam, mogę włączyć New game i pograć, ale z minutę... i do windowsa :/
http://ja.gram.pl/Telomo

wpadki gramowiczów i o ciekawym projekcie: Future Null. Darmowy RTS w postapokaliptycznym świecie.

User avatar
Sony
Poeta
Posts: 391
Joined: Mon 10 Dec, 2007
Location: z kosmosu:))

Post by Sony » Mon 14 Jan, 2008

Telomo, kurcze dziwna sprawa... :(
Ja również mam Windowsa XP, ale działa mi Carmageddon bez zarzutu...

EDIT:
Tylko, tak inteligentnie teraz zauważyłem, że moja wersja Carmageddona zajmuje 180MB po rozpakowaniu, a ta co jest na stronce 50MB w skompresowanej postaci :mrgreen:
Skoro wszystkie metody z FAQ próbowałeś to nie wiem. Pokombinuję z tą wersją ze stronki i zobaczę co i jak. ;)

EDIT 2:
Jest kicha, bo Carmageddona ze stronki się nie da pobrać. Na MediaFire wyskakuje monit "Invalid Quickkey"...

EDIT 3:
Zgłosiłem Płaskiemu wadliwy link i już jest naprawiony. Ale to jest wersja ta którą ja mam u siebie. Także, Telomo, jeśli masz tą wersję to nie wiem czemu Cię z gry wywala...
Różne kombinacje patrzyłem i nie wywalało mnie. Spróbuj bez dźwięku może ;)
Last edited by Sony on Tue 15 Jan, 2008, edited 4 times in total.
------------------------------------------------------
Nobody Is Perfect --> My Name Is Nobody
------------------------------------------------------

User avatar
mareckuss
Przypał
Posts: 1030
Joined: Wed 14 Sep, 2005
Location: South of Poznań & Funny WarSaw

Post by mareckuss » Wed 16 Jan, 2008

Polecałbymbym również VDMSound jeżeli nie próbowałeś...

Post Reply