heroes 3 przez neta jak grać?

Jeżeli masz problem z jakąś grą , nie umiesz czegoś uruchomić lub nie wiesz jak coś przejść? To forum jest dla ciebie

Moderator: RayNor

Post Reply
User avatar
Soul Xalibour
Poeta
Posts: 117
Joined: Wed 27 Jul, 2005
Location: z mojego domu
Contact:

heroes 3 przez neta jak grać?

Post by Soul Xalibour » Fri 21 Oct, 2005

jak zagrać przez TCP/IP w herosy 3? bo jak próbuje z kimś zagrać to jak ta osoba albo ja stworze gre i druga osoba wpisze jej adres IP, to nie znajduje :cry: dlaczego :?:

User avatar
XUL
Poeta
Posts: 560
Joined: Wed 19 Oct, 2005
Location: Mroczne coś tam

Post by XUL » Fri 21 Oct, 2005

Może dlatego że masz orginalnie przegraną płytę...??? - a to jednak stwarza problemy ...Bo ja też niemogłem grać z tego powodu przez neta w H3. :wink:
Czas przemyśleń i rozważań

User avatar
Soul Xalibour
Poeta
Posts: 117
Joined: Wed 27 Jul, 2005
Location: z mojego domu
Contact:

Post by Soul Xalibour » Fri 21 Oct, 2005

ale ja mam oryginał z eXtra Klasyki gier komputerowych, więc kopia odpada
taką samą wersje miała osoba z którą chciałem pograć

Ar-Kudlaty
Oglądacz
Posts: 8
Joined: Sat 22 Oct, 2005
Location: Zawiercie

Post by Ar-Kudlaty » Sat 22 Oct, 2005

No cóż, najwidoczniej podajesz ip wewnetrzene w twojej sieci jakie masz. ( chyba ze inaczej sie z internetem łączysz )
Bez zewnetrzenego IP na TCP/IP nie potrzepiesz ,a tylko po lanie.
No chyba ze ktos z zew. IP zalozy serwer.
UGA !

whirlwind
Oglądacz
Posts: 2
Joined: Sun 27 Aug, 2006

Post by whirlwind » Sun 27 Aug, 2006

Do takiego typu problemow polecam program hamachi, pozwala on grac ludziom w kazda gre przez neta, nawet jesli oferuje ona tylko gre przez LAN, program ten stwarza w internecie siec, w ktorej istnieja wybrane osoby sa do nich przydzielane nowe numery ip i mozna grac :D program bardzo latwy w obsludze (w dodatku po polsku) nie musze chyba pisac jak z niego korzystac
Link do hamachi: http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-0.9.9.9-pl.exe

mikiziko
Oglądacz
Posts: 4
Joined: Mon 28 Jul, 2008
Location: katowice
Contact:

Post by mikiziko » Mon 28 Jul, 2008

witam !!

jeśli nadal jest tutaj ktoś kto ma problem z odpaleniem herosa3 na interecie
zapraszam wiec do lektory poradnika mojego autorstwa ktory krok po kroku wyjasni co nalezy zrobic aby pograc w herosa3 nawet gdy jesteśmy w sieci osiedlowej

http://www.mikiziko.fora.pl/gry-sieciow ... 3,373.html

poniekąd mój przedmówca ma racje z hamachi gdyż posiadanie tego programu to polowa sukcesu reszta zalezy od wersji gry ale o tym wszystko opisalem szczegolowo w linku powyzej

mam nadzieje ze komus przyda sie ta informacja
pozdrawiam miki
www.mikiziko.fora.pl - forum o wszystkim dla wszystkich :P

Post Reply