Szymek Czarodziej - Problem
Moderator: RayNor
Szymek Czarodziej - Problem
Kupiłem Szymka był w Komputer Świat Gry dalszy ciąg poradnika jest na płycie i pisze że kod do dzwi w kanałach jest 1 1 3 4 2 -uderzenia ale niewiem jak to wystukać wrószka mówi mi że przyciskać klawisz akcji ale szymek muwi że to niebył właćiwy kod - POMOCY!!
- Starscream
- Poeta
O to:
dzwi
niewiem
wrószka
muwi
niebył
właćiwy
Aż oczy bolą jak się czyta takie posty. Że o interpunkcji nie wspomnę. Jeśli ktoś ma problemy z pisownią, niech poprosi o pomoc kogoś, by ten sprawdził mu pisownię.
A co do kodu w Szymku Czarodzieju, nie znam odpowiedzi. Czy to ta sama gra co Simon the soerecer?
dzwi
niewiem
wrószka
muwi
niebył
właćiwy
Aż oczy bolą jak się czyta takie posty. Że o interpunkcji nie wspomnę. Jeśli ktoś ma problemy z pisownią, niech poprosi o pomoc kogoś, by ten sprawdził mu pisownię.
A co do kodu w Szymku Czarodzieju, nie znam odpowiedzi. Czy to ta sama gra co Simon the soerecer?
uwazaj na wilki, men!

Tak! A po angielsku to Simon The Sorcerer 3D.madrav wrote:O to:
dzwi
niewiem
wrószka
muwi
niebył
właćiwy
Chłopcy którym wymyśliłem nową grę powiedzieli że hasło do drzwi to
C-C-CWK-CWKS-LEGIA
Ale nie wiem jak to wystukać!!
[ Dodano: Sro 24 Sie, 2005 ]
Sam doszedłem do tego, ale mam inny problem na bagnach księżniczka dała mi chomika i muszę wejdź na głaz ale nie mogę -POMOCY!!!
[ Dodano: Sro 24 Sie, 2005 ]
Do tego też, ale nie wiem gdzie jest trzeci kwiat pisze że koło roślinki dałem jej ptaka ale nie mogę znaledź kwiata!!