jak pewnie nie ktĂłrzy z Was zauwaÂżyli przez kilka dni nie dziaÂłaÂło forum zresztÂą nie tylko forum bo wysypaÂła siĂŞ caÂła baza danych czyli w praktyce caÂła strona nie dziaÂłaÂła
po 2 dniach,wpsarciu admina i kilku radach udaÂło siĂŞ postawĂŚ na nogi baze dancyh a przy okazji forum,niestety nie obyÂło siĂŞ bez ofiar,jednak wybraÂłem mniejsze zÂło i straciÂłem TYLKO wiadomoÂści prywatne ( najgorszym acz prawdopodobnym byÂło przeinstalowanie forum czyli nie jest Âźle) mam nadzieje Âże takie niespodzianki juÂż nie bĂŞdÂą siĂŞ zdarzaĂŚ
sie spusÂło
sie spusÂło
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych
Volume to jest jakiœ g³upi b³¹d dzieje siê tak je¿eli jest info ¿e s¹ 2 strony z postaim dla danego tematu a w rzeczywistoœci jest tylko 1 (przynajmniej ja mia³em taki przypadek) ale to nie tylko u mnie tak jest na innych forach phpbb te¿ widzia³em takie b³êdy
jeÂżeli to byÂło w tematach gdzie byÂła tylko 1 strona czyli w ogĂłle nie byÂło postĂłw to daj mi na nie namiary na pw
Eddie -> tydzieĂą wakacji byÂł b.fajny ,jeszcze bĂŞde chciaÂł gdzieÂś wyjechaĂŚ pod koniec sierpnia i mam nadzieje Âże wtedy juÂż nic siĂŞ nie posypie
jeÂżeli to byÂło w tematach gdzie byÂła tylko 1 strona czyli w ogĂłle nie byÂło postĂłw to daj mi na nie namiary na pw
Eddie -> tydzieĂą wakacji byÂł b.fajny ,jeszcze bĂŞde chciaÂł gdzieÂś wyjechaĂŚ pod koniec sierpnia i mam nadzieje Âże wtedy juÂż nic siĂŞ nie posypie
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych