szybciej ??
szybciej ??
mam pytanko czy forum chodzi szybciej ? pytam siê poniewa¿ przed chwil¹ w³¹czy³em kompresje która teoretycznie przyspiesza ³adowanie siê forum
Last edited by plaski on Sun 06 Jul, 2003, edited 1 time in total.
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych
- baur
- Poeta
Chodzi tak szybko Âże aÂż zachciaÂło mi siĂŞ zajrzeĂŚ na tematy na ktĂłre nie zaglÂądaÂłem NIGDY !!!
pozdrawiam, baur

pozdrawiam, baur
"... bitternes of mortality ..."
Lubisz MangĂŞ lub Star Wars ?!?!
http://www.swmanga.petycja.prv.pl/Podpisz siĂŞ i b±dÂĽ prawdziwym fanem !!!
Lubisz MangĂŞ lub Star Wars ?!?!
http://www.swmanga.petycja.prv.pl/Podpisz siĂŞ i b±dÂĽ prawdziwym fanem !!!
Da siĂŞ "odczuĂŚ" Âże chodzi szybciej, tylko Âżeby jeszcze tak szybko moÂżna byÂło ÂściÂągaĂŚ gierki to byÂł by full wypas. 
Aha jeszcze jedno, które raczej nie pasuje do tego tematu, ale napisze (by³o to jusz kilka razy poruszne ale...). Dlaczego "goœcie" mog¹ pisaÌ posty. To jest trochê wkurzaj¹ce bo wiêkszoœÌ z nich pisze bezsensowne posty i nie mo¿na ich ukaraÌ?

Aha jeszcze jedno, które raczej nie pasuje do tego tematu, ale napisze (by³o to jusz kilka razy poruszne ale...). Dlaczego "goœcie" mog¹ pisaÌ posty. To jest trochê wkurzaj¹ce bo wiêkszoœÌ z nich pisze bezsensowne posty i nie mo¿na ich ukaraÌ?
[center]Wasz ukochany MORDEK 
Żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce!
Ide sie pochlastać za debilność userów!

Żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce!
Ide sie pochlastać za debilność userów!
1/bardzo siĂŞ ciesze Âże forum chodzi szybciej,okazaÂło siĂŞ Âże tak jest w rzeczywistoÂści a nie tylko tak mi siĂŞ wydaje
2/goÂście mogÂą pisaĂŚ tylko w 1 temacie,w aktualizacjach,a dlaczego,poczytaj w osobnym temacie,jest gdzieÂś w gÂłosie wÂładzy
2/goÂście mogÂą pisaĂŚ tylko w 1 temacie,w aktualizacjach,a dlaczego,poczytaj w osobnym temacie,jest gdzieÂś w gÂłosie wÂładzy
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych